World Class Planet - Centru de fitness Bucuresti

Clase ONLINE

...
CLASE LIVE - Word Class la tine acasa

Atunci când nu poti veni tu la World Class, vine World Class la tine! Echipa noastra de experti în health & fitness îti aduce antrenamente variate, excelente pentru toate nivelurile de pregatire, direct din cluburile World Class.Descopera:

Peste 88 clase live/lunaInstructori de fitness de grup si antrenori personali cu experienta, care te vor învata sa executi corect si eficient exercitiile si te vor mentine motivat în timpul antrenamentelorProgram cu clase diverse care sa te ajute în planificarea antrenamentelor si adoptarea unui stil de viata activAccesarea claselor LIVE pe baza unei rezervari, astfel încât sa fii conectat, responsabil, motivat Clasele din zona Istoric Clase (clasele ramân înregistrate în platforma timp de 7 zile si pot fi urmarite fara rezervare atunci când timpul îti permite)Rezerva-ti si tu loc la clasele LIVE preferate si hai sa ne antrenam împreuna pentru o imunitate mai puternica!

...
ANTRENAMENTE INREGISTRATE ON - DEMAND

Videoclipurile on-demand sunt antrenamente înregistrate disponibile pe platforma online. Fa-ti programul zilei asa cum doresti si planifica-ti sesiunea de antrenamente la orice ora vrei.

Acces la peste 100 de antrenamente înregistrate în galeria video6 categorii de antrenamente din care sa alegi: Strength, Cardio, Cycling, Mind Body, Dance, KidsSesiuni potrivite tuturor nivelurilor de pregatireAntrenamente care pot fi accesate la orice ora si urmarite ori de câte ori dorestiALEGE-TI ANTRENAMENTUL POTRIVIT NEVOILOR TALE!

Categorii
Date de contact
0727010101; 0311012912
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 12-26, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie