Badita & Pop - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Misiune

...
Filozofie

A avea succes personal in profesia noastra nu este totul pentru noi. Suntem satisfacuti numai atunci cand nevoile si asteptarile clientilor nostri sunt excedate de practica noastra.

Promovarea de servicii profesionale de calitate exceptionala este efortul nostru constant in directia sustinerii unei relatii pe termen lung cu clientii nostri.

Succesul nu este suficient pentru noi.

...
Perspective

Tinta noastra consta in ambitia de a oferi servicii profesionale complete in scopul de a elimina orice disfunctionalitate in derularea afacerilor clientilor nostri.

 

B&P si-a propus ca obiective prioritare sustinerea unei echipe solide de profesionisti, diversificarea serviciilor oferite, identificarea oportunitatilor si perfectionarea practicii noastre.

 

Firma noastra a stabilit ca esentiala atitudinea de a servi cu profesionalism interesul clientilor in sensul de a gasi pentru acestia in permanenta solutii eficiente, practice si mai ales legale prin monitorizarea atenta a modalitatilor in care se deruleaza afacerile acestora. In sprijinul consilierii clientilor, pentru rezolvarea rapida a litigiilor si optimizarea afacerilor lor, una din preocuparile noastre este legata de incercarea de a asigura performanta reala a tuturor activitatilor desfasurate.

...
Clienti

O intelegere profunda a sistemului juridic, a legislatiei si a pietei ne ofera o viziune obiectiva a mediului de afaceri. In acest fel, solutiile pe care le oferim sunt eficiente in gasirea alternativelor valoroase aflate la dispozitia clientilor precum si in rezolvarea rapida a oricaror probleme legale si financiare pe care le intampina acestia.

 

Serviciile pe care le promovam se adapteaza necesitatilor companiilor cu obiecte de activitate dintre cele mai diverse, de la momentul initial al implementarii afacerii, al organizarii si mai apoi al dezvoltarii acesteia.

 

Datorita mediului de afaceri romanesc, strain pentru clientii nostri din alte tari ale Uniunii Europene si datorita particularitatilor legislatiei romane, pe fondul cresterii investitiilor straine in Romania datorat climatului propice oportunitatilor de dezvoltare, B&P se afirma ca un partener constant si de incredere pentru companii care activeaza in diverse domenii, comert, servicii, productie, constructii, precum si organizatii non-profit (asociatii, fundatii).

Categorii
Date de contact
0213873384; 0213873383
Splaiul Unirii , Nr.16, etaj 9, sector 4, Bucuresti
Distribuie