Bacio Music - Formatie de nunta Bucuresti

Muzica pentru nunta dumneavoastra.

...
Muzica pentru nunta dumneavoastra.

rupa Bacio Music – Muzica pentru nunta dumneavoastra.

Noi vă ajutăm să transformați evenimentele in experiențe extraordinare!

Repertoriu nostru este foarte mare şi cuprinde multe genuri muzicale precum: Muzică Populară, Etno, Uşoară Românească, Muzică de Petrecere şi Lăutarescă, Muzică Grecească, Muzică Internațională – Latino, Dance, Disco si Rock and Roll

Experiența noastra acumulată la sute de evenimente Garanteaza reuşita fiecărui eveninent!

Pentru a avea Muzică de Calitate la petrecerea dumneavoastra nu ezitați să ne contactați!

Acum este timpul. Sunteti nu doar în cautarea unei trupe de nunta, sunteti în cautarea unui final perfect a unei zile perfecte. Este timpul ca Bacio Music, formatie de nunta, sa aduca ziua la nivelul urmator, sa tina lumea in picioare pe ringul de dans pana dimineata.

Sunt originari din Tg Jiu, insa pot participa la evenimente in toata tara. Printre genurile de muzica abordate se numara pop, jazz, dance, muzica populara, blues, latino, disco, muzica de petrecere, country si rock and roll. Fiind una din formatiile de nunta de elita, Bacio Music interpreteaza doar muzica live si asigura buna dispozitie garantat.

Formatii Nunta Bucuresti – formatie nunti si botezuri BucurestiAtunci cand va alegeti formatia de muzica care urmeaza sa va cante si sa va incante in cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra trebuie sa luati mai multe elemente in consideratie:

– capacitatea formatiei de a canta mai multe tipuri de melodii, in functie de preferintele invitatilor, care sunt de obicei din generatii diferite– muzica potrivita se asculta la momentul potrivit, asadar este important ca nivelul sonorizarii si alegerea melodiilor sa ia in considerare etapele nuntii

Formatii Nunta Tg Jiu – formatie nunti si botezuri Tg Jiu

Este nunta ta, este ziua ta. Hai sa traim impreuna momente de basm purtati pe aripi de o muzica de calitate!Trupa Coveruri | Formatie Nunta | Formatie Coveruri

Va pregatiti de un eveniment important si vreti sa-l organizati la superlativ? Alegerea muzicii va da mari batai de cap?

Nu mai e nevoie… Acest proiect nu e doar o simpla trupa de coveruri. E un proiect amplu al celor mai buni din acest domeniu. Cu o experienta de 15 ani in lumea evenimentelor. Asadar, daca sunteti in cautarea unei formatii pentru o nunta sau o petrecerea aniversara, BACIO MUSIC este solutia perfecta pentru o atmosfera de vis.

Trupa Coveruri | Formatie Nunta | Formatie CoveruriAceasta formatie de coveruri este reprezentata de muzicieni cu reala pregatire si experienta in acest domeniu. Detinem un repertoriu extrem de variat cu care va vom cucerii cu siguranta inimile. Echipa noastra va asigura de flexibilitate, personalizand ofertele in functie de preferintele muzicale ale fiecarui onorat client.

Contact la Telefon: 0723.906.517