Bacio Music - Formatie de nunta Bucuresti

Trupa Nunta – Bacio Music

...
Trupa Nunta – Bacio Music

Trupa Nunta – Bacio Music interpreteaza cover-uri dintre cele mai cunoscute si iubite de public, astfel incat, orice eveniment sa fie o simbioza muzicala intre band si auditoriu. De la cover-uri din anii 50 si pana la cele din zilele noastre, toate piesele sunt redate intr-o maniera originala.Cantam in Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Tg Jiu …

 

Suntem din Tg Jiu si Bucuresti iar disponibilitatea de a ne deplasa in localitatea dvs. (Bucuresti, Tg Jiu, Ploiesti …) reprezinta pentru trupa noastra de cover-uri oportunitatea de a intalni oameni, locuri si traditii noi.

Trupa nunti

Un eveniment foarte astepatat si important din viata fiecaruia este nunta. Muzica are cel mai important rol in crearea atmosferei, deoarece nunta aduna la un loc familia, prietenii si multa pofta de distractie.Vrem sa fim cea mai buna trupa pentru nunta dumneavoastra ! Muzica pentru nunti de Vis !

Trupa petreceri firma

Daca este petrecere, nu trebuie sa lipsesca muzica Trupa Bacio Music are experienta multor petreceri de firma, atat cu firme mari dar si petreceri cu firme mici.Indiferent de prilej, o petrecere de firma este bine venita pentru angajati, dar si pentru angajator.

În cazul nunților, mirii contractează o trupă de coveruri cu cel puțin un an înainte. De aceea este important să fiți cât puteți de siguri că trupa pe care o contractați acum va exista și anul viitor, la nunta voastră, și va avea aceeași componență care v-a plăcut acum. Trupa Bacio Music este o trupă stabilă, cu membri permanenți care nu cântă și în alte proiecte muzicale. Trupa Bacio Music are aceeași formulă de ani de zile.

trupa nunti, botezuri, petreceri de firma in Bucuresti si in toata tara (rock’n’roll, dance, disco, pop-rock, latino, reggae, populară, șlagăre..Trupa Cover Bucuresti – Profesionisti pentru evenimente de tip corporate, concerte, nunta, botez.