Bravissimo Art School - Scoala de arte Bucuresti

Cursuri de arte

...
Cursuri de teatru si actorie

Cursuri de teatru si actorie, miscare scenica pentru copii si adulti organizate de Scoala de Muzica si Actorie Bravissimo.

Vei capata incredere in propriile forte, vei dobandi dezinvoltura in relatia directa cu celelalte persoane.

Optand pentru cursuri de teatru si actorie, vei invata notiuni practice despre dictie si miscare scenica, exercitii pentru dezvoltarea imaginatiei, jocuri menite sa-ti dezvolte atentia si capacitatea de memorare si tehnici de dezvoltare personala.

Teatrul este expresia sofisticata a nevoii umane de baza de a imita, de a proiecta evenimente si trairi asupra noastra insine sau a celorlalti si de a construi intelesuri si semnificatii prin naratiuni si metafore. Faptul ca lectiile de actorie aduc laolalta, impreuna, cursanti care impartasesc si colaboreaza la acelasi eveniment deschide prima usa catre comunicare, spontaneitate si empatie.

...
Cursuri de arte vizuale

Curs de pictura, desen, sculptura, modelaj si arta decorativa.

Prin cursul de pictura, desen, sculptura, modelaj, arta decorativa stimulam nu numai imaginatia, dar si creativitatea si transpunerea ideilor în rezultate artistice mature.
Cursul de desen, pictura, sculptura si modelaj este extrem de util mai ales pentru copii si adolescenti, dar si pentru adultii care vor sa evite kitsch-ul si sa patrunda în tainele artei decorative si picturii ca recreere si hobby. Cursurile / atelierele noastre de creatie se remarca prin diversitatea temelor, tehnicilor si materialelor folosite. Abordarea cursului va fi în mai multe directii si pe mai multe planuri si module, din care nu vom exclude, ba chiar vom insista pe prelucrarea computerizata a imaginii si pictura digitala.

Categorii
Date de contact
0743034511
Str. Arhitect Alexandru Zagoritz, Nr. 24, Sector 2
Distribuie