Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Apicultura (I.C.D.A.)

MEDICAMENTE SI BIOSTIMULATORI PENTRU ALBINE

...
SUPLIMENTE NUTRITIVE PENTRU ALBINE

Biostimulatori si suplimente

ICDA va pune la dispozitie noua gama de produse de uz nutritiv pentru albine cu rol biostimulator: Apifitofort, Apifito-vit, Apicomplex si Apinutri-stim.

Apifitofort si Apifito-vit sunt extracte hidrice concentrate din plante medicinale care, prin compozitia lor, asigura o serie de principii active cu proprietati tonice si stimulente asupra sistemului digestiv al albinelor si a celui imunitar. Produsele cresc palatabilitatea hranei artificiale, deci hrana artificiala va fi ma usor preluata de catre albine. De asemenea produsele potenteaza efectul stimulativ al hranei suplimentare (sirop sau turte gluco-proteice).

Apicomplex este un complex de vitamine, cu rol in optimizarea metabolismului global al familiei de albine, putand fi administrat in hrana artificiala – de stimulare sau completare.

Apinutri-stim este un o formula imbogatita de sirop de zahar concentrat, gata de utilizare in hranirile de stimulare sau completare pe perioada sezonului activ.

Detalii suplimentare privind compozitia, modul de actiune, indicatiile, dozele de administrare si alte informatii se gasesc la pagina produsului din magazinul online: http://www.icdapicultura.ro/magazin/categorie-produs/produse-uz-veterinar/pentru-albine/biostimulatori-apicoli/

 
 

...
MEDICAMENTE PENTRU ALBINE

Medicamente de uz apicol

ICDA este lider in productia si desfacerea unor produse medicinale de uz apicol.

Medicamentele realizate sunt rezultatul cercetarilor proprii si sunt brevetate.

Productia lor se desfasoara in conditii de siguranta si management la standarde GMP.

In acest sens va punem la dispozitie urmatoarele produse destinate combaterii varoozei (Varroa destructor): Varachet Forte, Mavrirol.

Pentru combaterea nosemozei (Nosema spp) va punem la dispozitie produsul medicinal – Protofil.

 

Toate produsele sunt inregistrate ca medicamente si sunt validate de catre Institutul pentru Controlul Produselor Biologice si edicamentelor de Uz Veterinar: http://www.icbmv.ro/ro/nomenclator-produse

Medicamentele veterinare de uz apicol – Varachet forte, Mavrirol si Protofil, se pot achizitiona direct de la FARMACIA VETERINARA deschisa la sediul Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultura. Mentionam ca aceste produse se achizitioneaza doar pe baza de reteta (prescriptie) eliberata de medicul veterinar.

Pentru achizitia si utilizarea lor va rugam sa respectati prospectele si legislatia in vigoare.

IMPORTANT: MEDICAMENTELE DE UZ VETERINAR SE GASESC DOAR IN FARMACIILE VETERINARE SAU DEPOZITE FARMACEUTICE ! PERSOANELE FIZICE VOR PREZENTA RETETA TIPIZATA SEMNATA DE DOCTORUL VETERINAR! MEDICAMENTELE DE UZ VETERINAR NU SE LIVREAZA PERSOANELOR FIZICE!!