S&S Maintenance Holding Pro Group / SSK.ro / Instalatii electrice, sisteme de securitate

Mentenanta sisteme de securitate

...
Reparatii camere de supraveghere

De ce este nevoie de profesionisti pentru reparatiile pentru camerele de supraveghere?

Monitorizarea unei cladiri este, probabil, unul dintre putinele mijloace sigure prin care cel care o administreaza poate asigura siguranta celor din interiorul ei. Evident, camerele de supraveghere instalate nu pot actiona in conditiile unei activitati cu potential periculos, insa cei care le monitorizeaza pot observa prin intermediul acestora orice neregula si, mai mult, o pot inregistra si pastra pentru a putea dovedi mai tarziu in cazul in care camerele de supraveghere au surprins o activitate promiscua.

Pentru ca acest sistem de monitorizare sa functioneze in parametri optimi, este nevoie de o echipa de profesionisti care sa le instaleze, in prima instanta, si, mai ales, care sa le asigura mentenanta, pentru momentele in care acestea se strica. Din acest punct de vedere, o firma de instalatii profesionista, care asigura montajul de camere de supraveghere trebuie sa isi asume si rolul de mentenanta, pentru momentele in care aceste sisteme de securitate nu mai reusesc sa functioneze sau, pur si simplu, au nevoie de o reparatie minora.

Reparatiile camerelor de supraveghere sunt o parte din activitatea pe care firma noastra, SSK, o asigura pentru toate companiile partenere, pentru ca fiecare moment in care aceste camere sunt in functiune ele sa faca actiunea pentru care au fost construite si programate. Reparatiile camerelor de supraveghere de catre echipa noastra de la SSK sunt facute in cel mai scurt timp din momentul in care am fost anuntati de orice tip de eroare, si, mai ales, la tarife foarte avantajoase, fie ca aceste sisteme de monitorizare au fost sau nu instalate de catre noi.

Reparatiile pentru camerele de supraveghere – siguranta si incredere in sistemul de securitate

Orice sistem de securitate mentine ordinea si siguranta in randul angajatilor unei companii, iar cele care colaboreaza cu firma noastra de instalatii stiu ca au in noi un partener de incredere, pregatit nu doar sa le instaleze orice sistem de securitate, ci sa ii asigure si mentenanta. De aceea, firma SSK le asigura partenerilor nostri cele mai bune sisteme de reparatii ale camerelor de supraveghere, prin care dorim sa le oferim:

  • Un pret avantajos de fiecare data cand suntem alesi pentru a contribui la reparatiile camerelor de supraveghere
  • O echipa cu experienta de teren de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de securitate care poate rezolva orice problema prin reparatiile camerelor de supraveghere
  • Seriozitate, profesionalism si autorizare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Inspectoratul General al Politiei Romane, care ne califica drept profesionisti in domeniu si avand pregatirea necesara pentru a interveni eficient de fiecare data

Companiile cu care SSK colaboreaza stiu ca se pot baza pe echipa noastra de fiecare data cand au nevoie de mentenanta preventiva sau mentenanta corectiva. Pe prima o asiguram noi, periodic, pentru a ne asigura ca fiecare sistem de camere de supraveghere functioneaza ireprosabil, iar in cel de-al doilea caz, asiguram reparatiile camerelor de supraveghere intr-un timp scurt pentru ca siguranta clientilor nostri sa nu fie pusa in pericol de nicio activitate care nu poate fi monitorizata.

...
Reparatii sisteme control acces

De ce reparatii au nevoie sistemele de control al accesului?

Orice companie care se respecta doreste sa limiteze accesul personalului care patrunde in incinta cladirii, pentru a se asigura ca in interior nu vor patrunde si persoane neavizate. Din acest motiv, tehnologia ii ajuta prin diversele tipuri de sisteme de control al accesului, care pot fi utilizate de catre orice companie pentru a monitoriza si, evident, limita accesul persoanelor sau masinilor care doresc sa patrunda pe proprietatea lor.

Ca orice alte tipuri de masinarii, insa, sistemele de control al accesului au tendinta sa nu mai functioneze in parametri optimi si, de aceea, acestea au nevoie e o mentenanta satisfacatoare din parte unei echipe de profesionisti. Ce presupune mentenanta sistemelor de control al accesului intr-o companie? Urmatoarele cazuri se aplica:

  • Mentenanta preventiva a sistemelor de control al accesului, care inseamna ingrijirea corecta a tuturor echipamentelor, precum barierele, turnichetii, portile automate, diversele tipuri de cititoare, mentinerea software-ului la zi, verificare centralei de control al accesului. Prin aceasta masura preventiva, practic, se asigura nu doar verificarea periodica, ci si indepartarea oricarui potential risc. Din acest punct de vedere, este dezirabil ca, din cand in cand, chiar daca sistemul de control al accesului pare sa functioneze normal, sa se produca o astfel de verificare pentru asigurarea tuturor functiilor importante ale acestui sistem de securitate
  • Mentanta corectiva, sau reparatiile sistemelor de control al accesului, este cea mai bune metoda care asigura restabilirea utilizarii in parametri optimi a sistemelor de control al accesului. Companiile care utilizeaza un astfel de sistem de control al accesului trebuie sa se asigure ca acestea vor beneficia de reparatii din momentul in care acestea dau cele mai mici semne de lipsa a functionalitati

Echipa noastra de profesionisti de la SSK este cea care contribuie din plin la procesul de reparatii a tuturor sistemelor de control al accesului, iar partenerii nostri pot avea incredere in noi de fiecare data cand sistemele de securitate nu mai functioneaza asa cum ar trebui.

SSK asigura reparatii pentru sistemele de control al accesului in conditii profesionale!

Profesionalismul este, probabil, una dintre calitatile noastre de baza, iar acest lucru, desi este oferit de foarte multe firme de instalatii si mentenanta a sistemelor de securitate, este valabil doar in cazul a foarte putine echipe de teren precum cea de la SSK. Noi asiguram intr-un timp optim si la preturi avantajoase reparatii pentru sistemele de control al accesului precum reparatii pentru automatizarile de porti si reparatii pentru barierele de control al accesului.

Fiecare dintre aceste tipuri de sisteme de control asigura siguranta si confortul tuturor angajatilor si a companiei care le utilizeaza. Pentru a limita accesul personalului neautorizat, dar si pentru a asigura confortul cu care angajatii pot patrunde in cladirea companiei, aceste sisteme de control trebuie sa functioneze intotdeauna in conditii de top, iar treaba echipei noastre este sa asigure reparatiile acestor sisteme de control al accesului de fiecare data cand situatia o cere. Asigurati-va securitatea si confortul angajatilor si apelati la SSK pentru orice top de reparatii ale sistemelor de control al accesului.

...
Reparatii bariere control acces

Reparatiile pentru barierele de control al accesului – o necesitate pentru orice companie

Permiterea sau restrictionarea accesului reprezinta, pentru o companie, o functionalitate necesara pentru a monitoriza fiecare intrare sau iesire din incinta cladirii companiei.

Barierele de control al accesului sunt, in general, cele care permit accesul auto, insa in aceasta categorie pot intra, de exemplu, si turnichetii, care reprezinta cel mai simplu mod prin care se asigura accesul individual al cate unei persoane, asa cum se intampla la accesul la metrou, de exemplu. Fiindca sunt atat de utilizate, sau, dupa caz, tranzitate, aceste bariere de control al accesului care sunt intr-un continuu dinamism pot experimenta defectiuni. Acestea pot surveni de la uzura sau, pur si simplu, de la o defectiune de moment, care poate fi reparata cu ajutorul unei echipe de profesionisti, cu experienta in acest domeniu.

Firma de instalatii si reparatii ale sistemelor de securitate din Bucuresti, SSK, doreste sa isi asigure toti partenerii ca instalatiile de acces, de tipul barierelor de acces, pot fi oricand reparate, indiferenta de problema lor, in cel mai scurt timp posibil si la tarife avantajoase. Din acest motiv, cel mai bun de a va asigura ca barierele de control al accesului sunt reparate in conformitate cu ultimele standarde este apelarea firmei SSK, cea care asigura reparatii de top, atat pentru barierele de control al accesului instalate de noi, cat si pentru cele pe care le aveti deja instalate.

Apelati la o echipa cu experienta in reparatiile de bariere pentru controlul accesului!

Echipa SSK este alcatuita din profesionisti in domeniu, cu o expertiza de peste 15 ani si a carei experienta o a ajuta sa stabileasca niste parametri optimi pentru fiecare reparatie pe care o asigura. In cazul reparatiilor de bariere pentru acces, atat in cazul celor auto, cat si al celor de tipul turnichetilor, firma noastra, SSK, asigura cel mai bun raport calitate-pret, precum si definitivarea oricarei operatiuni pentru a obtine rezultatul dorit de partenerii nostri.

In cazul nostru, atuurile pe care firma de instalatii si mentanta pentru sisteme de securitate SSK sunt urmatoarele:

  • Stim intotdeauna care este problema cu sistemele pe care le analizam si cum sa furnizam solutia optima
  • Tarifam intotdeauna cu un pret direct proportional cu serviciile pe care le oferim, iar in cazul clientilor fideli, avem pregatite tarife speciale cu discount-uri adecvate unui parteneriat de lunga durata
  • Suntem prompti si actionam imediat ce ne este sesizata o problema in zonele noastre de interes din Bucuresti si din judetul Ilfov, pentru orice tip de reparatii pentru barierele de control al accesului

Pentru orice tip de reparatii ale barierelor de control al accesului trebuie sa existe o echipa pregatita sa solutioneze orice tip de problema, iar acea echipa este cea formata din profesionistii de la SSK.

...
Reparatii automatizari porti

Automatizarile de porti va fac viata mai sigura si mai comoda? Asigurati-le mentenanta!

Automatizarile, in general, sunt o forma ideala prin care va puteti asigura confortul si securitatea, deoarece sunteti singurii care pot actiona obiectul automatizat si o puteti face de la distanta, eliminand complet grija de a o face manual. In cazul automatizarilor de porti, acestea asigura tranzitul celor care sunt autorizati sa le actioneze prin intermediul unei telecomenzi, ale unui card sau cod, restrictionand accesul pentru personalul neautorizat, practic.

In cazul unei companii, de exemplu, instalatiile de automatizari ale portilor sunt vitale pentru toti angajatii care doresc sa patrunda in incinta companiei si pentru securitatea lor impotriva oricarei patrunderi ale persoanelor straine. Din acest punct de vedere, automatizarile de porti in cadrul companiilor sunt cu siguranta o investie excelenta, in special daca acestea sunt montate de catre o firma profesionista. Ce se intampla in momentul in care acestea se strica, insa? Cine le asigura reparatia?

In acest caz, cel mai bun mod prin care puteti asigura reparatia automatizarilor de porti este prin apelarea la o companie formata din oameni profesionisti, care va asigura, in permanenta cele mai prompte si avatajoase servicii. Este cazul firmei de instalatii din Bucuresti SSK, care le propune partenerilor sai si operatii de mentenanta si reparatii pentru automatizarile de porti.

Reparatii de automatizari de porti de la o firma cu experti in domeniu

Reparatiile automatizarilor de porti sunt operatiuni complexe pe care orice companie ar trebui sa le incredinteze doar unei echipe de specialisti, precum echipa de la SSK, care are 15 ani de expertiza si este autorizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si de catre Inspectoratul General al Politiei Romane.

Echipa noastra este dotata din toate punctele de vedere ale standardelor tehnice in vigoare pentru a le putea oferi tuturor partenerilor nostri cea mai buna experienta tehnica de care au nevoie pentru automatizarile portilor comapneii lor. Mentenanta acestor sisteme de securitate este datoria noastra, in conditiile in care ne asiguram atat de cea preventiva, prin care ne convingem ca fiecare element constitutiv al unui sistem de automatizari ale portilor functioneaza in parametri normali, dar si de cea corectiva, pe care o utilizam pentru a ne asigura ca reparatiile automatizarilor de porti sunt facute intr-un mod calitativ.

SSK asigura o echipa dedicata si performanta care este pregatita sa:

  • Intervina in cel mai scurt timp posibil pentru a repara orice tip de eroare in cadrul unui sistem de automatizari ale portilor
  • Asigure tariful optim pentru fiecare actiune in parte, in asa fel incat orice companie sa ne prefere si pentru preturile noastre corecte, comparativ cu cele ale concurentei
  • Rezolve orice problema, indiferent de natura acesteia, care ar putea sa apara in decursul procesului de functionare a automatizarilor de porti

Alegeti echipa SSK pentru confortul si siguranta companiei voastre!

...
Reparatii alarme

Reparatiile de alarme – cel mai simplu mod de a va sti compania in siguranta

Alarmele sunt un mod simplu care va alerteaza de fiecare data cand ceva este in neregula. Incepand cu alarmele de masini si terminand cu cele mai avansate, situate in cladirile cu birouri ale diverselor companii, acestea au un scop precis: protejarea bunurilor prin intermediul avertizarii impotriva oricaror activitati de tip infractional.

Intrarea prin efractie este una dintre principalele ramuri ale infractionalitatii urbane, iar tintele principale ale infractorilor sunt locurile unde pot fi gasite, in acelasi loc, bunuri de valoare precum aparatele electronice sau bunuri care pot valora mult pentru cei deposedati de ele, precum actele importante. Furtul acestora poate fi prevenit printr-un simplu sistem de alarma functional, care are atat rolul de a atrage atentia celor din jur si de a alerta organele responsabile cu impiedicarea unor astfel de acte de vandalism, cat si de a-l speria pe inculpat, determinandu-l sa renunte la sustragerea sau distrugerea de bunuri.

Cu toate acestea, un sistem de alarma, chiar daca se dovedeste a fi eficient in majoritatea cazurilor, nu poate functiona in parametri optimi daca nu i se asigura o mentenanta corespunzatoare. De aceea, in cazul in care observati defectiuni ale sistemelor de alarma ale companiei voastre si nu sunteti siguri ca acestea functioneaza ireprosabil, atunci este timpul sa va ganditi la o firma care executa reparatii de alarme in regim de urgenta, in cel mai profesionist mod posibil.

O firma specializata in reparatii de alarme poate fi solutia castigatoare!

Aici intervenim noi, echipa de la SSK, care asiguram reparatii de alarme la tarife avantajoase si in regim rapid in orice zona a Bucurestiului sau a judetului Ilfov. Desigur, in cazul in care montajul sistemelor de alarma a fost efectuat de catre noi, asiguram procesul de mentenanta, precum si orice reparatie a alarmelor care este necesara. Dar nu ne oprim aici si ne punem expertiza de peste 15 ani la bataie pentru a va furniza servicii de calitate pentru orice tip de reparatii de alarme. In aceste conditii, veti beneficia de:

  • Reparatii de alarme in cel mai scurt timp posibil, in functie de zona in care va aflati si de complexitatea lucrarii care trebuie terminata
  • Tarife avantajoase pentru aceste servicii premium, realizate de o echipa care are un nume si multa experienta in domeniul instalatiilor si reparatiilor de alarme
  • Seriozitatea personalului si echipamente premium pe care echipa de la SSK le foloseste pentru a obtine rezultatul dorit de partenerii sai

Pentru noi, siguranta partenerilor nostri este cel mai important criteriu, deoarece in functie de acesta stabilim daca vom colabora sau nu, pe termen lung, cu un client care are sansa sa ne devina fidel. Astfel, reparatiile de alarme pe care firma SSK le ofera tuturor potentililor parteneri, la preturi avatajoase sunt executate de catre specialisti in domeniu, cu peste 15 ani de experienta, care sunt asigurati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta precum si de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. Alegeti echipa SSK pentru reparatiile alarmelor care fac diferenta

...
Reparatii sisteme detectie incendiu

Sistemul de detectie a incendiului salveaza vieti! Cat de important este ca acesta sa functioneze in parametrii optimi?

Pentru a raspunde intrebarii din titlu, presupunem ca oricine este de acord ca este foarte important ca sistemul de detectie a incendiului dintr-o cladire in care lucreaza un numar mediu sau mare de angajati trebuie sa functioneze la cote optime constant. Dar inainte de a vorbi despre mentenanta si reparatiile sistemului instalat intr-o companie, este necesar totusi sa evidentiem importanta existentei unui sistem de detectie a incendiului.

Avantajele unui sistem de detectie incendiu:

  • Un sistem de semnalizare in caz de incendiu contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor din institutii.
  • Sistemul de alarmare in caz de incendiu scade polita de asigurare;
  • In cazul sistemelor de detectie in caz de incendiu adresabile principalul avantaj il reprezinta indicarea exacta a izbucnirii incendiului;
  • Prezenta sistemului de avertizare, alarmare si alertare in caz de incendiu duce la eliminarea penalitatilor prin respectarea normativelor si a legislatiei in vigoare pentru obiectivele cu risc (legea nr. 307/2006).

Nu este suficient sa existe un sistem de detectie a incendiului – acesta are nevoie si de reparatii sau mentenanta periodic! Performanta si profesionalismul unei echipe de instalatii nu consta, astfel, doar in instalarea corecta a unui sistem de incendiu, ci si in regularitatea si periodicitatea inspectiilor pe care le acorda asupra sistemelor instalate in prealabil. Un singur defect sau o singura neregularitate de functionare a sistemului de detectie a incendiului poate duce la o fatalitate atat pentru vietile angajatilor companiei cat si pentru companie in sine. De aceea, echipa firmei noastre de instalatii din Bucuresti SSK pune la dispozitie inspectii periodice pentru a asigura mentenanta preventiva a sistemelor instalate dar si interventii prompte pentru repararea acestora. Spunem prompte deoarece in astfel de cazuri timpul este de o reala importanta, iar la acest capitol facem tot posibilul sa fim alaturi de clientii nostri atunci cand situatia o cere.

Sa previi sau sa repari? Mentenanta preventiva si mentenanta corectiva a sistemelor instalate de SSK

Punem un accent foarte mare pe cele doua procese, dar in ceea ce priveste mentenanta preventiva, una dintre valorile echipei noastre se defineste prin seriozitatea cu care tratam orice sistem instalat intr-o companie fie mica sau mare si atunci cand vine vorba despre viata oamenilor care apeleaza la serviciile noastre, preventia si precautia sunt pe primul loc. Asadar, indiferent daca sistemul este instalat de echipa noastra sau nu, apeland la serviciile de mentenanta a echipei SSK puteti garanta pentru siguranta angajatilor si mai important decat atat, puteti preveni o situatie neplacuta!

Totusi, datorita faptului ca un sistem are multe componente si prin excelenta se pot defecta unul sau mai multe, echipa SSK intervine si in caz de mentenanta corectiva, care se refera la repararea sistemului instalat. Dat fiind ca este foarte important ca aceasta interventie sa fie facuta de niste profesionisti in domeniu este necesar sa apelati la firme care detin avizul Institutul de situatii de urgenta si Inspectoratul general al politiei romane, un factor al calitatii si credibilitatii pe care SSK il detine.

Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune servicii si pentru a asigura viata dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra, SSK este partenerul de incredere la care puteti apela oricand pentru mentenanta sau reparatii ale sistemelor de incendii existe in companie!

...
Reparatii sisteme stingere incendiu

De ce este nevoie de reparatia profesionala a instalatiilor de stingere a incendiilor?

Instalatiile de stingere a incendiilor sunt, cu siguranta, cele mai importante sisteme de protectie din cadrul unei companii. Mai mult, existenta acestora este stipulata in cadru legislativ, desi nu acest lucru ar trebui sa ii motiveze pe managerii companiilor pentru a-si monta instalatii antiincendiu si, mai mult, de a se asigura de mentenanta acestora.

Desi echipa noastra de profesionisti de la SSK asigura inclusiv si montajul instalatiilor antiincendiu intr-un registru profesional, partenerii cu care colaboram ne aleg datorita faptului ca noi oferim si mentenanta necesara pentru orice tip de instalatii de stingere a incendiilor. De ce este importanta mentenanta instalatiilor de stingere a incendiilor? Iata doar cateva motive:

  • Instalatiile de stingere a incendiilor se pot uza si chiar defecta intr-o anumita perioada de cand au fost montate. Acest lucru nu este permis intr-o companie care doreste sa le asigure securitatea angajatilor si care vrea sa aiba toate bunurile in siguranta, pentru ca pur si simplu aceste tipuri de instalatii nu vor contribui la innabusirea flacarilor atunci cand sistemele de detectie reclama izbucnirea unui incendiu
  • Mentenanta preventiva este cea care salveaza vieti, pentru ca, fara aceasta, instalatiile antiincendiu pot fi, pur si simplu, defecte, si pot ajunge sa faca victime daca dupa defectarea lor izbucneste un incendiu. Cel mai simplu este, asadar, ca toate aceste probleme sa fie rezolvate prin inspectie periodica si din acest motiv, cel mai simplu pentru cei din managementul unei companii este sa apeleze la o firma profesionista care asigura toate aceste servicii
  • Mentenanta corectiva este cea care asigura reparatiile propriu-zise ale instalatiilor de incendiu si, din acest punct de vedere, o firma profesionista poate asigura orice tip de reparatie care transforma un sistem defect intr-unul care poate salva vieti in continuare, in orice clipa in care un incendiu ar putea izbucni

Orice flacara sau scurtcircuit se poate transforma, foarte rapid, intr-un incendiu de proportii chiar in cladirea companiei voastre. Sunteti gata sa riscati vieti omenesti si pierderi imense de bunuri materiale? Atunci asigurati-va mentenanta instalatiilor antiincendiu si in cazul in care se descopera orice defectiune, oricat de minora, adresati-va unei companii specializate in reparatiile instalatiilor de stingere a incendiilor.

Instalatiile antiincendiu – cele mai sigure sisteme pentru compania voastra

Echipa noastra de profesionisit de la firma de instalatii SSK din Bucuresti asigura orice tip de lucrare pentru montajul eficient al instalatiilor antiincendiu. In aceasta categorie intra, evident, si mentenanta instalatiilor de stingere a incendiilor, iar acest lucru contribuie enorm la stabilirea unor parteneriate pe termen lung intre noi si companiile care vor sa le asigure angajatilor securitatea pe termen lung.

Fiindca suntem autorizati de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si pentru ca avem peste 15 ani de experienta in domeniu, echipa SSK este mai mult decat pregatita pentru o interventie rapida si eficienta, de fiecare data cand aveti vreo nelamurire legata de sistemul antiincendiu din cadrul cladirii companiei voastre. Nu riscati vietile oamenilor si bunurile din interiorul cladirilor si apelati la SSK pentru reparatii profesionale ale instalatiilor de stingere a incendiilor.