S&S Maintenance Holding Pro Group / SSK.ro / Instalatii electrice, sisteme de securitate

Instalare sisteme de securitate

...
Instalare camere de supraveghere

Instalarea camerelor de supraveghere - o necesitate pentru orice companie care se respecta

Monitorizarea unei cladiri de birouri a fost si va fi intotdeauna o modalitate ideala pentru orice companie de a observa activitatea angajatilor, precum si pentru detectarea oricarei activitati cu potential periculos. Camerele de supraveghere, asadar, au un dublu rol, de monitorizare si de protectie, iar acestea doua sunt asigurate doar de un montaj eficient al camerelor de supraveghere in interiorul sau exteriorul unei cladiri.

Instalarea unor camere de supraveghere este o operatiune complexa, in conditiile in care, de obicei, se recurge la instalarea unui sistem complet de monitorizare, care nu doar capteaza imagini ci le si depoziteaza pe un dispozitiv special de stocare. Montajul camerelor de supraveghere este, asadar o operatiune care trebuie efectuata de o echipa profesionista, precum cea de la SSK, care are o experienta de peste 15 ani in acest domeniu si este pregatita sa se adapteze la absolut orice tip de cerinta a partenerilor nostri.

Detaliile pe care potentialii nostri parteneri doresc sa le puna la punct se pot discuta pentru stabilirea unei directii generale, prin care dorim sa ajungem la un consens tarifar, perioada estimata de timp pentru lucrarile aferente si dimensiunile intregii operatiuni de instalare a camerelor de supraveghere. Toate acestea pot fi discutate cu echipa profesionista de la biroul SSK, urmand ca cea cu expertiza pe teren sa se prezinte si sa va ofere serviciile de montaj a camerelor de supraveghere dorite, in cele mai calitative conditii.

De ce sa alegeti montajul camerelor de supraveghere efectuat de firma SSK?

Daca va ganditi ca in cladirea companiei voastre sa fie executat un montaj pentru camere de supraveghere, trebuie sa gasiti si firma de instalatii a sistemelor de securitate care se potriveste inedit cu cerintele voastre. Din acest punct de vedere, trebuie sa va ganditi si la cateva aspecte importante pentru care ati colabora cu o firma precum SSK, iar acestea sunt:

  • Montarea camerelor de supraveghere sa fie realizata de o echipa experta in acest gen de operatiuni, pentru asigurarea functionalitatii intregului sistem de monitorizare in parametri optimi
  • Instalarea camerelor de supraveghere intr-un timp cat mai rapid, pentru a accelera procesul pana in momentul in care sistemul de supraveghere este gata sa fie utilizat la adevaratul sau potential
  • Planul tarifar este avantajos, iar camerele care urmeaza sa fie montate de catre echipa de experti provin de la distribuitori autorizati si cunoscuti pe piata de profil internationala
  • Adaptarea la orice tip de cerinta inclusa in serviciul de montaj al camerelor de supraveghere, pentru asigurarea unui parteneriat de calitate intre firma SSK si toti clientii care au incredere in serviciile pe care le furnizam
  • Asigurarea mentenantei tuturor sistemelor de monitorizare solicitate firmei SSK, precum si tuturor eventualelor reparatii care pot surveni dupa instalarea sistemelor de supraveghere video

Fiecare dintre aceste caracteristici importante in orice parteneriat dintre firma de instalatii a sistemelor de securitate SSK si clientii sai sunt responsabilitatea noastra si a echipei noastre de experti, pregatita pentru orice cerinta a partenerilor nostri, actuali si viitori.

...
Instalare sisteme control acces

Instalarea sistemelor pentru controlul accesului intr-o companie trebuie realizata de profesionisti in domeniu

Accesul intr-o companie nu trebuie sa fie niciodata facilitat tuturor persoanelor, pentru ca managerii acestei firme risca producerea de furturi sau, si mai grav, intrarea unor persoane cu scopuri violente. Multe companii apeleaza ca singura solutie de control a accesului in cladire la paznicii de la intrare, care stau in interior si ii chestioneaza pe toti cei care sunt necunoscuti si vor sa patrunda in incinta cladirii companiei. Cu toate ca unii paznici sunt chiar antrenati sa raspunda in fata oricarui pericol, acestia pot sa fie pacaliti sau chiar depasiti numeric, caz in care intreaga companie poate fi in pericol.

Acest lucru nu mai este posibil, insa, prin intermediul instalarii unor sisteme pentru controlul accesului, realizat de profesionisti, care au, astfel, responsabilitatea de a executa un sistem performant, care sa ii ajute pe cei din interiorul cladirii sa fie in permanenta in siguranta, feriti de orice pericol exterior.

O astfel de executie profesionala nu este o operatiune simpla, pentru ca necesita o echipa cu expertiza care sa asigure calitatea lucrarilor, dar si elementele constitutive ale unui sistem de control al accesului, precum:

  • Centrala de control acces
  • Software de control acces
  • Cititoare de carduri
  • Cititoare biometrice
  • Tag-uri, carduri
  • Bariere si turnicheti
  • Porti automate

Fiecare dintre aceste elemente contribuie la instalarea eficienta a sistemului de control al accesului, fiind, de asemenea, si cele care asigura functionalitatea ideala a unui astfel sistem de securitate pentru companii si institutii in care accesul trebuie restrictionat.

Care sunt abilitatile echipei SSK care contribuie la instalarea sistemului de control al accesului?

Viitorii nostri parteneri care detin o cladire in care accesul trebuie sa fie monitorizat si restrictionat in mod selectiv vor cauta solutia optima pentru problema lor, iar aceasta se poate materializa, cu siguranta, intr-un sistem de control al accesului, performant si in pas cu ultimele tendinte tehnologice.

Desigur, la baza performantei unui astfel de sistem de securitate sta expertiza echipei de tehnicieni care s-a ocupat de instalarea sistemului de control al accesului, iar SSK doreste sa isi asigure toti viitorii colaboratori care experienta de peste 15 ani a echipei de teren va avea rezultate optime in acest sens. Abilitatile in care toti partenerii SSK pot avea incredere sunt atat cele tehnice, bazate pe expertiza, cat si cele profesionale, precum seriozitatea si atentia la detalii, care sunt cruciale pentru parteneriate de lunga durata.

Detaliile tarifare, precum si toate planurile pentru instalarea sistemului de control al accesului, pot fi discutate impreuna cu echipa de birou de catre toti partenerii nostri, actuali si viitori. Astfel, putem stabili un mijloc de comunicare eficient intre firma de instalatii a sistemelor de securitate SSK si clientii care vor beneficia de aceste mijloace tehnice de control al fluxului de oameni care doresc sa aiba acces in cladirea companiei partenerilor nostri. SSK inseamna siguranta, seriozitate si profesionalism, iar acestea sunt, probabil, caracteristicile echipei noastre care merita sa fie luate in considerare de fiecare data cand se doreste o operatiune profesionista de instalare a sistemelor de securitate relevante pentru protectia unei companii.

...
Instalare alarme

De ce instalarea alarmelor este obligatorie pentru orice companie?

Alarmele fac parte din viata tuturor, in conditiile in care sunt, si astazi, cele mai bune mijloace prin care putem fi siguri ca bunurile si chiar siguranta noastra sunt protejate. Pericolele pandesc la tot pasul, iar o companie, de exemplu, oricat ar fi de mare sau de mica si indiferent de numarul de angajati pe care ii are in cladirea de birouri, trebuie sa le asigure acestora siguranta in parametri optimi. Instalarea unui sistem de alarma performant poate asigura acest lucru, deoarece inlatura mai multe tipuri de potentiale pericole la adresa bunurilor si personalului aflati intr-o cladire de birouri.

Evenimentele de tip infractional, precum intrarile prin efractie, de exemplu, sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care este necesara instalarea alarmelor. Desigur, alarmele pot fi si cele care avertizeaza un potential incendiu sau o potentiala inundatie in cadrul unei companii, bazandu-se pe senzori foarte fini care analizeaza temperatura sau umiditatea dintr-un anumit spatiu.

Elementele de structura ale sistemelor de alarma sunt urmatoarele:

  • Centrala de alarma: gestioneaza informatiile de la senzori si proceseaza aceste informatii in functie de starea sistemului. Rolul principal al oricarui sistem central de efractie este de a semnaliza (optic, acustic si/sau la distanta) detectarea unei intruziuni in spatial protejat
  • Periferice: tastaturi sau module expandoare care au rolul de extindere a numarului de intrari si comanda a sistemului (activare/dezactivare, oprire alarme, citire jurnal de evenimente etc.)
  • Dispozitive de avertizare precum sirenele sau flash-urile
  • Dispozitive de comunicare la distanta: comunicatoare telefonice cu mesaj vocal, sau digital, interfete seriale sau TCP/IP

Toate acestea fac parte din oferta de instalare a sistemelor de alarma pe care firma noastra, SSK, o pune la dispozitia tuturor companiilor care doresc sa asigure securitatea angajatilor si a bunurilor din interiorul cladirilor prin montajul unui sistem de alarma performant, pregatit sa avertizeze la cel mai mic semn al unei nereguli.

Apelati la SSK pentru montajul unui sistem de alarma performant!

Un sistem de alarma performant trebuie sa beneficieze de un montaj realizat de o echipa cu expertiza, precum SSK. Noi le oferim tuturor partenerilor nostri un pachet tarifar atractiv, pentru a-i convinge ca instalarea sistemelor de alarma de calitate nu presupune, neaparat, un pret ridicat, si comunicam in permanenta cu acestia pentru a ne asigura ca sunt multumiti de planul propus si de executia acestuia.

In materie de montare a sistemelor de alarma, SSK doreste sa isi asume responsabilitatea pentru intreg procesul de instalare a acestor sisteme speciale care declanseaza un sunet strident in cazul unei intrari prin efractie sau a unui incident natural care poate pune in pericol vietile angajatilor. De asemenea, un astfel de sistem de alarma trebuie sa beneficieze de instalarea eficienta a unei echipe cu expertiza, in caz contrar ineficienta unui astfel de sistem putand fi periculoasa pentru toti cei din interiorul cladirii unei companii. SSK doreste sa fie prima optiune in materie de montaje a sistemelor de alarma pentru cat mai multe companii care pretuiesc securitatea si care doresc sa fie in permanenta avertizati asupra oricarui potential pericol.

...
Instalare sisteme detectie incendiu

Instalatiile antiincendiu va pot salva viata! Cum sa le instalati in compania voastra?

Incendiile sunt printre cele mai periculoase evenimente care se pot intampla in absolut orice imprejurare, fie ca este vorba de exterior sau de interior. Cu un potential de raspandire foarte mare, flacarile unui incendiu pot distruge bunuri in doar cateva secunde si, mai important, pot la fel de usor pune in pericol viata celor care se afla in calea lor.

Viata umana este infinit mai pretioasa decat valoarea oricaror bunuri si, cu toate acestea, este si mai predispusa la un rezultat fatal, fara sa fie nevoie decat de fumul pe care il degaja flacarile care fac pagube materiale. Desigur, desi bunurile sunt asigurate, in cazul unei companii serioase, exista printre acestea si materiale care ar putea sa nu mai fie recuperate si, de aceea, este indicat sa existe, pe langa un sistem performant de detectie a incendiilor si cateva instalatii de stingere a incendiilor, care pot minimiza orice tip de pagube.

Pentru ca aceste instalatii antiincediu sa functioneze in parametri optimi si sa va furnizeze toata protectia de care aveti nevoie, trebuie sa gasiti si o companie competenta si profesionista care sa va furnizeze cele mai bune echipamente si sa va ofere servicii performante de montaj a instalatiilor antiincendiu. Echipa firmei noastre de instalatii din Bucuresti, SSK, are peste 15 ani de expertiza in acest domeniu si doreste sa le ofere tuturor potentialilor parteneri modalitatea ideala de a fi in siguranta in fata izbucnirii iminente a unui incendiu. Echipamentele folosite, experienta si profesionalismul echipei de teren SSK, combinata cu rigurozitatea, organizarea si seriozitatea echipei de birou a companiei noastre contribuie la satisfacerea oricarei cerinte pe care clientii nostri o pot avea in legatura cu instalatiile antiincendiu pe care doresc sa le montam. Suntem, de asemenea, autorizati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru a va oferi un serviciu sigur, de calitate si recunoscut de o autoritate in domeniu.

Aflati ce echipamente folosim pentru instalatiile antiincendiu pe care le vom monta in cladirea voastra!

Performanta unei echipe de talia SSK nu sta doar in expertiza de peste un deceniu si jumatate, ci si in echipamentele profesioniste pe care le utilizam de fiecare data cand partenerii nostri isi doresc instalatii antiincendiu pentru protejarea companiei lor de orice potential incendiu. Sistemele de detectie incendiu pe care echipa noastra le poate instala in cel mai scurt timp posibil si la tarife avantajoase pentru orice companie mica sau mare sunt montate cu ajutorul urmatoarelor echipamente:

  • UTC Fire & Security din seria – Aritech – Kilsen sisteme adresabile
  • UTC Fire & Security sisteme conventionale
  • C-TEC sisteme adresabile si conventionale protocol Hochiki
  • Teletek sisteme adresabile
  • Teletek sisteme conventionale
  • Sisteme de detective gaz pentru mediul industrial.
  • Bentel sisteme adresabile si conventional

Fiecare dintre aceste sisteme analog/adresabile si conventionale sunt esentiale in procesul pe care firma noastra de instalatii din Bucuresti il asigura in fiecare caz in parte pentru partenerii nostri, transformand firma SSK intr-una de incredere pentru orice client care isi doreste un sistem de detectie performant. Din acest punct de vedere, partenerii nostri pot sta linistiti, pentru ca firma noastra de experti asigura o detectare foarte timpurie a oricarui potential incendiu si, mai ales, nu emite alarme false care ar putea sa ii panicheze pe cei aflati in interiorul unei cladiri. Preventia si detectarea la timp a incendiilor sunt primul pas pentru siguranta tuturor celor din interiorul companiei voastre!

...
Instalare sisteme stingere incendiu

Cum va puteti proteja compania prin instalatiile de stingere a incendiilor?

Incendiile sunt probabil cel mai mare pericol in cadrul unei companii, deoarece flacarile pot izbucni de la cea mai mica neatentie, sau, chiar mai mult, din cauza unui incident minor precum un scurtcircuit. In acest caz, fiecare companie trebuie sa isi asigure bunurile, insa, inainte de toate, trebuie sa isi protejeze angajatii, care trebuie sa beneficieze de un mediu de lucru sigur, asa cum este stipulat si in lege. Din acest punct de vedere, trebuie sa va asigurati, in calitate de companie, ca luati toate masurile necesare pentru a va proteja pe voi si pe angajatii din cladirea firmei voastre, prin intermediul instalatiilor de stingere a incendiilor.

Aceste instalatii de stingere a incendiilor nu pot fi montate oricum si de catre oricine, ci de catre cei care au autorizatie de la ISU si IGPR, precum firma noastra, SSK. Suntem o echipa profesionista care isi doreste o colaborare cat mai fructuoasa si de lunga durata alaturi de partenerii nostri, pentru a-i asigura ca suntem, intr-adevar, optiunea lor cea mai buna atunci cand este adus in discutie subiectul instalarii sistemelor de securitate.

De ce sunt instalatiile de stingere a incendiilor recomandate de specialistii SSK?

Instalatiile de stingere a incendiilor sunt printre cele mai importante tipuri de instalatii care pot proteja o cladire si oamenii care lucreaza in ea de iminenta izbucnirii unui incendiu. De aceea, echipa noastra de profesionisti isi asuma responsabilitatea montajului unor instalatii antiincendiu de calitate superioara, folosind doar echipamente de la firme cunoscute pe plan international, pentru ca toti partenerii nostri sa fie cu adevarat in afara oricarui pericol. Daca mai aveti nevoie de motive, iata cateva pentru care instalatiile de stingere a incendiilor sunt recomandate de catre echipa de la SSK:

  • Instalatiile de stingere a incendiilor sunt de o calitate excelenta si mereu pregatite sa faca fata in fata oricarei izbucniri iminente a incendiilor
  • Instalatiile de stingere a incendiilor pe care echipa SSK le monteaza fac parte din legislatia in vigoare, deoarece sunt un mod stipulat in lege de protectie a angajatilor din cadrul unei companii
  • Instalatiile de stingere a incendiilor va ofera posibilitatea sa va relaxati, ca manager de companie, stiind ca sunteti protejati prin sisteme sofisticate si echipamente care se pun in miscare la cea mai mica detectare a unui potential incendiu, iar cei care lucreaza sunt protejati si muncesc intr-un mediu sigur si confortabil

Echipa profesionista de la SSK are peste 15 ani de experienta in domeniu, este autorizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, si este complet pregatita si echipata sa va ofere instalatiile antiincendiu care va vor proteja bunurile si personalul de pericolul flacarilor. Alegeti SSK, solutia performanta pentru protectia afacerii voastre!