MYB Pilates - Sala de pilates Bucuresti

Clase

...
MOTR

Combina Principiile Miscarii Echilibrate ale Corpului, puterea conditionarii aerobice si echilibrul si elibereaza exercitiile unui cilindru cu spuma in acest worksop inspirator. Motr este un echipament mic, accesibil care permite antrenarea clientilor oriunde in timp ce concentrarea ramane pe principiile alinierii, ale echilibrului, ale controlului centrului de greutate cat si al tiparului de miscari functionale. Exercitiile sunt usor variabile pentru a oferi un antrenament adecvat pentru toate categoriile de clienti, de la clienti in varsta pana la atleti profesionisti. O sa inveti atat pozitii cheie cat si secvente de miscari prin sedinte individuale sau de grup.

...
Pilates Reformer

Aparatul Allegro Pilates Reformer, fiind folosit de peste 30.000 de oameni si cabinete de Pilates, a castigat nenumarate evaluari pozitive de la cluburi si antrenori de Pilates din intreaga lume, pentru usurinta cu care poate fi folosit, stabilitate si ajustabilitate. Fiind construit pentru fitness comercial, acest aparat este perfect si pentru uz caznic. Catalogat ca fiind cel mai performant reformer, acest aparat ofera toate avantajele unui sutdio de Pilates, fiind foarte la inedemana datorita posibilitatii de stocare pe verticala.

...
Ladder Barrel

Aparatul Ladder Barrel este perfect pentru exercitii de flexibilitate si intarire a centrului corpului. Acest aparat combina treptele de scara cu o suprafata curbata pentru efectuarea exercitiilor de flexibilitate, intindere sau intarire. Scara este conectata la suprafata curbata printr-o baza pe sine ajustabila la lungimea picioarelor sau la latimea pieptului. Suprafata curbata este acoperita de un strat dublu de spuma pentru comfortul dumneavoastra.

Categorii
Date de contact
0727051901
Str. Vasile Alecsandri, Nr. 12, sector 1
Distribuie