SIV'TEL Bucuresti - Solutii integrate de telecomunicatii

Camere Foto / Video Digitale

...
Camera video digitala cu 3CCD si inregistrare

Pe langa mediile de inregistrare conventionale DVD-RAM, DVD-RW, si DVD-R, noile camere video digitale accepta discuri cu strat dublu (DL) DVD-R si o capacitate de stocare de 2.6GB, depasind astfel in mod covarsitor discurile DVD-R cu un singur strat si o capacitate de stocare de 1.4GB si facand noile modele mult mai prietenoase decat modelele conventionale. Modelul VDR-D310 este prevazut cu un sistem 3CCD care are cunoscuta reputatie a unui aparat profesionist de radioteleviziune, Stabilizatorul Optic de Imagine unic de la Panasonic (O.I.S.), si Obiectivul Leica Dicomar.Sistemul CCD joaca un rol extrem de important in calitatea imaginii si De aceea panasonic sistemul profesional 3CCD. Prin acest sistem avansat lumina incidenta este descompune lumina incidenta in cele trei culori primare RGB ( rosu, verde si albastru),semnalul recompunandu-se intr-unul din cele trei CCD-uri. Filmati profesionist! Tehnologia 3CCD este folosita in camerele video profesionale pentru obtinerea celor mai bune imagini posibile. Veti observa imediat tonuri de culori mult mai naturale, detalii mai bine surprinse si o graduatie mai fina. Sistemul avansat 3CCD Panasonic atinge perfectiunea imaginii sub trei aspecte : culoare, detaliu si gradatia luminii.# Modelul VDR-D310 este echipat cu stabilizatorul optic de imagine O.I.S. de la Panasonic, care face posibila diminuarea influentei tremurului si neclaritatii, fara pierderea calitatii imaginii. In plus, MEGA O.I.S. va porni automat si la realizarea imaginilor statice.

...
Camera video digitala 3CCD

Captarea expresiei faciale si a tonurilor pielii exact asa cum apar in realitate. Sistemul avansat cu 3 CCD-uri de la Panasonic imbunatateste sistemul cu 1 CCD din trei puncte de vedere: culori frumoase, detalii frumoase si luminozitate. Veti obtine o imagine extraordinara si veti beneficia de o operare atat de usoara, incat oricine se va putea bucura de placerea de a filma. Sistemul O.I.S. (Stabilizator optic de imagine) oferit de Panasonic minimizeaza tremurul mainii care este o adevarata problema in cazul filmarii sau fotografierii tinand camera in mana. Deoarece sistemul oferit de Panasonic este optic, nu exista nici o deteriorare a imaginii. Atunci cand fotografiati, sistemul MEGA O.I.S este activat, dubland puterea de corectie. Cu ajutorul O.I.S si MEGA O.I.S. camerele video e.cam sunt echipate pentru a putea realiza filmari si fotografii de cea mai buna calitate.

...
Lumix - Camera foto digitala

Panasonic DMC-FZ8 beneficiaza de rezolutie de 7.2 Megapixeli, obiectiv wide-angle de 28mm, stabilizator optic de imagine Mega O.I.S. si Intelligent ISO Control care ajusteaza automat sensibilitatea senzorului, timpul de expunere si deschiderea diafragmei astfel incat sa capteze imagini clare in orice conditii. Noua infatisare beneficiaza si de o memorie interna de 27 MB. Procesorul de imagine Venus Engine III permite inregistrarea imaginilor la rezolutie maxima la ISO 1250.