Razvan Servicii Funerare Bucuresti

Servicii funerare complete

Repatrierea persoanelor decedate

Un eveniment atat de neplacut precum decesul unei persoane poate lovi pe neasteptate o familie. Uneori, decesul poate interveni in alte tari. Din acest motiv, noi asiguram transportul persoanei decedate inclusiv din alte tari spre Romania.

Coroane si jerbe

Orice inmormantare va avea loc in conditii normale atunci cand este insotita de coroane de flori si jerbe, alaturi de aranjamentele florale potrivite. Realizam tot ceea ce este necesar in aceasta privinta, astfel incat familia si prietenii sa aduca cel mai frumos omagiu celui decedat.

Imbalsamare

Este ogligatoriu ca o persoana decedata sa fie imbalsamata. Legea nu permite inmormanarea cuiva fara imbalsamare prealabila. Dispunem de personal calificat ce poate interveni la orice ora din zi si din noapte, indiferent de zi sau de perioada anului, la orice adresa vom fi solicitati. Datorita imbalsamarii, sunt evitate toate posibilele neplaceri, in special de ordin estetic si olfactiv care pot aparea in zilele ce preceda inmormantarea.

Incinerare

In cazuri speciale, in tara noastra apar si cereri de incinerare. Uneori, o persoana poate lasa prin testament aceasta dorinta, iar ea trebuie respectata. Totul este facut la costuri optime, iar familia va primi in final o urna funerara cu cenusa persoanei dragi.

Acte de deces

Inmormantarile necesita mult efort, inclusiv de ordin administrativ, iar familia nu mai are energia necesara sa il depuna din cauza tristetii pe care o resimte. Noi ne vom ocupa de tot ceea ce este necesar, inclusiv de declararea decesului la primarie, scoatarea certificatului de deces si de eliberarea tuturor actelor de care aveti nevoie pentru a primi ajutorul financiar din partea primariei.

Gasirea unui loc de veci

Conform legii, fiecare cetatean are dreptul sa primeasca un loc de veci in localitatea sa de domiciliu. Noi ne ocupam de fiecare detaliu al acestei complicate operatiuni si nu percepem niciun comision suplimentar pentru rezolvarea acestei probleme. In stransa colaborare cu fiecare client, vom identifica cele mai bune solutii si vom indeplini toate formalitatile necesare gasirii unui loc de veci bun.

Accesorii funerare

Stim cel mai bine ce este necesar la o inmormantare si oferim tuturor clientilor accesoriiile dorite. Ii scutim pe clienti de tot efortul de a cauta prin magazine ceea ce le trebuie la o inmormantare. Aici includem si accesorii pentru cosciug (diverse modele de cruci, suruburi si manere de cosciug), precum si mai multe tipuri de prosoape, baticuri, candele si lumanari.  

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0768000644; 0735663579; 031.107.77.93
Calea Giulesti , nr 227, sector 6,
Distribuie