Razvan Servicii Funerare Bucuresti

Servicii transport Funerar

Masinile si limuzinele pe care noi le avem in parcul auto indeplinesc toate standarele in domeniul serviciilor funerare. Ele sunt echipate cu tot ceea ce trebuie si asigura confortul necesar tuturor membrilor familiei si prietenilor ce vor fi alaturi de cel decedat pe ultimul drum. Raspundem cu maxima promptitudine la orice solicitare, putand ajunge in maxim 30 de minute la orice adresa din Bucuresti, indiferent de sectorul in care va aflati.

Fata de masina mortuara, asiguram transport suplimentar si pentru persoanele ce nu se pot deplasa in cortegiul funerar alaturi de ceilalti participanti. Suntem constienti de importanta mare a unui transport funerar corespunzator. Fiecare client poate opta pentru tipul de transport funerar dorit atunci cand organizeaza o inmormantare sau poate alege, daca doreste, un pachet cu transport funerar standard inclus.

Transportul poate fi efectuat atat intern, cat si international. Totul este facut in cele mai bune conditii, la cel mai bun pret pentru clientii care aleg serviciile noastre. Tot ceea ce tine de transport este indeplinit de noi, inclusiv transportul de la o anumita adresa spre capela sau cimitir. Masinile noastre sunt dotate si cu sisteme performante de climatizare care respecta toate normele in domeniu. Punem la dispozitia clientilor nostri masini de diferite marimi, care sa se potriveasca cel mai bine fiecarui tip de inmormantare.

Asiguram inclusiv transportul persoanelor straine decedate in Romania catre tarile lor de origine. De asemenea, acordam tuturor clientilor consultanta necesara in aceasta privinta, astfel incat totul sa decurga normal si fara complicatii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0768000644; 0735663579; 031.107.77.93
Calea Giulesti , nr 227, sector 6,
Distribuie