Umbrisimo Technology - Rulouri Exterioare Tamplarie Bucuresti

Copertine

Copertinele asigura protectie împotriva intemperiilor si a actiunii razelor solare permitându-va, în acelasi timp, sa utilizati ferestrele, balcoanele, constructiile deschise, anexele cladirilor, pentru scopul în care au fost proiectate indiferent de capriciile vremii. Copertinele accesorizeaza într-un mod elegant vitrinele spatiilor comerciale, focusând atentia potentialilor clienti asupra produselor expuse, punându-le în valoare.
Materialul textil din care sunt confectionate are factor de protectie UV si protejeaza de ploaie datorita tratarii materialului cu Teflon. În functie de modul de confectionare, cele mai practice sisteme de copertine retractabile sunt: - Copertina retractabila cu brate - Copertina retractabila pentru balcon - Copertina retractabila batanta - Marchiza retractabila
Copertina retractabila cu brate Sistemul este retractabil cu prindere pe rectangular, fiind format din brate realizate din profile de aluminiu vopsite în câmp electrostatic, cu arcuri care asigura o functionare lina si silentioasa. Legatura între cele doua componente ale fiecarui bra este realizata printr-un cablu din otel galvanizat, învelit în plastic. Copertina retractabila cu brate poate fi utilizata pentru acoperire de terase, case, curti interioare, spatii comerciale, restaurante, balcoane, vitrine. Sistemul de actionare este manual sau electric.
Copertina retractabila pentru balcon Sistemul retractabil al copertinelor pentru balcon poate fi cu role si bare de ghidaj sau poate fi un sistem cu sine de rabatare din aluminiu cu arc interior si lant. Sistemul este proiectat pentru balcoanele blocurilor cu înaltimi mari, acolo unde vântul este puternic oferind atât protectie solara si cât protectie împotriva ploii. Sistemul de actionare este manual.
Copertina retractabila batanta Sistemul este retractabil cu brate batante, cu arcuri în interior si se monteaza la jumatatea înaltimii ferestrei permitând deschidere atat înclinata cât si verticala. Sistemul este proiectat pentru o buna protectie solara (poate sta atât într-un unghi de 45 de grade cât si aproape perpendicular pe ferestre). Sistemul de actionare este manual sau electric.
Marchiza retractabila Sistemul retractabil cu profile de aluminiu în care se prinde materialul textil. Sistemul este proiectat sa ofere protectie solara lasând lumina indirecta sa patrunda în interior Sistemul de actionare este manual sau electric.

Galerie foto
  • ...