Umbrisimo Technology - Rulouri Exterioare Tamplarie Bucuresti

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale decoreaza într-un mod elegant interiorul constructiilor cu destinatie comerciala sau de locuit oferind totodata atât protectia încaperilor fata de actiunea razelor soarelui cât si posibilitatea reglarii intensitatii de lumina ce patrunde în interior. Dintre avantajele utilizarii jaluzelelor verticale se remarca: Gama variata de materiale si culori Întretinere minima
 
Sistemul este realizat din lamele textile care în partea de jos au prinsa o greutate pentru a le mentine în pozitie verticala si întinsa iar în partea superioara gliseaza într-o garnisa de aluminiu montata fie pe glaful geamului, fie pe tavan sau perete cu ajutorul unor console. Lamelele textile sunt realizate într-o gama variata de modele si culori. Materialul este rezistent la foc, la variatii de temperatura si este tratat antistatic.Actionare facila Sistemul este realizat din lamele textile care în partea de jos au prinsa o greutate pentru a le mentine în pozitie verticala si întinsa iar în partea superioara gliseaza într-o garnisa de aluminiu montata fie pe glaful geamului, fie pe tavan sau perete cu ajutorul unor console.
 
Lamelele textile sunt realizate într-o gama variata de modele si culori. Materialul este rezistent la foc, la variatii de temperatura si este tratat antistatic. Sistemul de jaluzele verticale poate fi actionat manual (cu lant sau cu bile) sau electric. La actionare, lamelele gliseaza pe garnisa si se strâng în partea opusa actionarii, pe centrul sinei sau în laterale (sub forma de cortina).

Galerie foto
  • ...