Service centrale termice non-stop

Instalare (montaj) centrala termica

Firma autorizata ISCIR, oferim servicii de instalare (montaj) centrala termica in Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe: Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman.

Lucrarile de montaj centrala termica constau in urmatoarele operatii:

Putem asigura toate materialele necesare montarii centralei si realizarii circuitului de incalzire si apa calda menajera.

Pentru a evita arderea placii electronice a centralei dumneavoastra datorita variatiilor de tensiune din reteaua electrica, va recomandam sa folositi un stabilizator de tensiune, care va poate proteja centrala de accidentele nedorite.

Lucrari de montaj radiatoare (calorifere) si realizare circuit de incalzire si apa calda menajera

La solicitarea clientului, atunci cand acestea nu exista, putem realiza si circuitul de apa calda menajera si incalzire (tur-retur), montarea radiatoarelor (caloriferelor) etc.

Putem sa realizam acest traseu pe cupru, Pexal sau PPR, in functie de solicitarea beneficiarului si bugetul acestuia.

Lucrari de montare radiatoare (calorifere)

Putem sa ne ocupam si de demontarea radiatoarelor vechi (contra cost)

Desigur, putem sa realizam si alte lucrari: demontarea unei centrale vechi existente, ce va fi inlocuita cu cea noua, realizarea circuitului de apa calda menajera si incalzire (tur si retur), montarea termostatelor de ambient, proiectare si executie instalatie de gaze, verificari si revizii de gaze, montare de electrovane si senzori de gaze etc.

Galerie foto
  • ...