Service centrale termice non-stop

Punere in functiune si autorizatie ISCIR centrala termica

Oferim servicii de punere in functiune (PIF) si autorizatie ISCIR centrala termica in Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe: DambovitaPrahovaIalomitaCalarasiGiurgiuTeleorman.

Suntem autorizati ISCIR si ne ocupam de service centrale termice Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman

Operatia de punere in functiune centrala termica (PIF) este foarte importanta, pentru ca fara aceasta nu aveti dreptul sa utilizati centrala termica.

Doar in cazul in care s-a obtinut admiterea functionarii (AF) si s-a facut si punerea in functiune (PIF) va fi valabila si garantia centralei termice.

Acestea sunt operatiuni separate, ambele fiind tarifate.

Daca folositi instalatia fara sa obtineti Admiterea Functionarii (AF) comiteti o contraventie ce se pedepseste conform reglementarilor legale cu amenda de la 15.000 la 25.000.

Punerea in functiune reprezinta prima pornire a centralei, in cadrul careia se fac o serie de verificari, pentru a determina daca aceasta functioneaza in parametri normali.

Operatiunea consta intr-o serie de teste si reglaje, pentru ca instalatia sa functioneze in siguranta si la parametri normali, verificandu-se functionarea centralei termice in regim de furnizare apa calda si in regim de incalzire.

Va trebui ca detectorul de gaz cu electrovalva sa fie montat.

Tehnicianul va instrui utilizatorul final legat de modul de functionare a centralei si obligatiile si restrictiile de care trebuie sa tina seama in utilizarea si intretinerea curenta a centralei.

 

Galerie foto
  • ...