Silviu Constantin - Cabinet de avocat Bucuresti

Drept imobiliar

Achizitii Imobiliare

Asistam investitorii pe parcursul întregului proces de achizitie a activelor imobiliare în România, indiferent de natura acestora. Suntem pregatiti sa asistam clientii cu tranzactionarea oricarui tip de bun imobil, de la terenuri argicole sau forestiere pana la cladiri si terenuri situate în intravilan.

Realizam audituri juridice cu privire la bunurile imobiliare vizate si participam la elaborarea si redactarea documentelor de achizitie.

Asiguram asistenta imediata pe tot parcursul procesului de tranzactionare imobiliara atât pe piata interna cât si internationala.

Asistam clienti în fata notarilor publici la semnarea efectiva a contractelor de achizitie imobiliara.

Acordam asistenta si reprezentare în obtinerea documentatiei cadastrale sau a încheierii de intabulare.

Dezvoltare Imobiliara

Asiguram consultanta juridica specifica în legatura cu aspecte de reglementare, de planificare urbana si de proceduri de protectie a mediului.

Asistam clientii în obtinerea autorizatiilor, permiselor si aprobarilor necesare pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare.

Asiguram consultanta cu privire la negocierea, redactarea si implementarea contractelor de tip FIDIC.

 Închirieri si Coproprietate

Asistam clientii în legatura cu negocierea si redactarea contractelor de închiriere pentru spatii de birouri, spatii comerciale sau industriale, precum si cu regulamente de coproprietate pentru proiecte complexe.

Galerie foto
  • ...