Silviu Constantin - Cabinet de avocat Bucuresti

Dreptul Muncii

Audit de conformitate

Avocatii cu care colaboram detin o bogata experienta cu privire la efectuarea de audituri juridice pentru operatiuni de fuziuni si achizitii, realizeaza în mod regulat programe autonome de audit în materie de dreptul muncii, prin intermediul carora este analizata conformitatea documentelor de munca utilizate de clientii nostri cu legislatia în vigoare si propun solutii practice pentru modificarea acestor documente în functie de nevoile specifice ale clientilor.

 Securitate sociala

Echipa noastra detine o experienta vasta cu privire la toate aspectele legate de securitate sociala si asista în mod regulat clientii în domeniul asigurarilor de securitate sociala si contributii aferente.

Echipa noastra de avocati ofera consultanta cu privire la toate aspectele legate de angajare, relatii individuale si colective de munca, securitate sociala, precum si planuri de fidelizare a salariatilor. Acestia cunosc în detaliu standardele pietei de munca locale si reglementarile europene din acest domeniu si beneficiaza de o experienta bogata în ceea ce priveste modul de tratare a problemelor de dreptul muncii care pot aparea în cadrul unor operatiuni complexe.

 Relatii individuale de munca

Asistam cu succes clientii cu privire la toate aspectele legate de relatiile individuale de munca si suntem pregatiti sa efectuam orice demers juridic a carui necesitate poate surveni începând cu încheierea contractului individual de munca.

În plus fata de negocierea si redactarea clauzelor contractului individual de munca, suntem pregatiti sa acordam asistenta juridica clientilor nostri în legatura cu o larga gama de probleme ce pot aparea în derularea contractelor individuale de munca, cum ar fi negocierea si redactarea prevederilor contractuale cu privire la protectia datelor personale sau la proprietatea intelectuala si cu privire la formalitatile specifice în caz de detasare, la obligatiile specifice în materie de formare profesionala sau la implementarea modificarilor aduse la programul normal de munca pentru adaptarea la nevoile activitatilor specifice.

Relatii colective de munca

Suntem abilitati sa asistam clientii cu privire la toate aspectele legate de relatiile colective de munca. Asiguram redactarea regulilor si regulamentelor interne, precum si a contractelor colective de munca.

Avocatii societatii noastre au asistat clienti pe durata negocierilor cu sindicatele sau cu reprezentantii salariatilor, atât la încheierea contractelor colective de munca cât si cu privire la planurile de concediere colectiva.

 Dispute

Avocatii nostri asista în mod regulat clientii societatii în diferendele aparute între angajatori si (fostii) salariati sau între angajatori si autoritatile competente.

Galerie foto
  • ...