Smile Dental Spa - Cabinet stomatologic Bucuresti

Tratamente dentare cu laser Epic X Biolase

La clinica Smile Dental Spa, prioritatea noastra este sanatatea si siguranta pacientilor nostri si a echipei stomatologice. Luam toate masurile necesare pentru a oferi un mediu sigur si placut, în timp ce va întâmpinam înapoi la cabinetul nostru stomatologic. 

Recomandari recente cu privire la COVID-19 recomanda reducerea productiei de aerosoli pentru a ajuta la prevenirea transmiterii. Tehnologia noastra avansata ofera alternative de tratament pentru a va asigura siguranta si pentru a respecta cele mai recente recomandari privind siguranta.

Laserul dentar Epic X ajuta la reducerea bacteriilor fara productii de aerosoli, folosind proceduri rapide, care au un timp de recuperare mai mic si mai putina durere decât metodele traditionale.

Tratamente dentare cu laser epic X sunt cele mai inovative tratamente dentare folosite în prezent. Laserul Epic X de la Biolase foloseste o tehnologie unica, care combina energia termica si lumina focalizata pentru o experienta dentara extrem de precisa, exceptional de blânda. Epic X permite dentistului dumneavoastra sa efectueze o gama larga de proceduri, cu beneficii, cum ar fi:

  • Timp de vindecare mai rapid si traumatisme mai mici la nivelul dintilor si gingiilor,
  • Mai putin anestezic pentru majoritatea procedurilor,
  • Mai putin disconfort postoperator,
  • Îngrijirea stomatologica va fi o experienta mai relaxanta pentru dumneavoastra.

Beneficiile tratamentelor dentare cu laser Epic X

MAI CONFORTABILTratamentele dentare cu laser Epic X ofera pacientilor un confort mai mare, mai putina sângerare, vindecare mai rapida si rezultate mai bune decât tratamentele conventionale.

MAI CONVENABILCu ajutorul tratamentelor dentare efectuate cu laserul Epic X, o sedinta la stomatolog va dura mult mai putin! Astfel, datorita utilizarii laserului Epic X în stomatologie, mai multe tratamente pot fi realizate într-o singura vizita.

MAI PRECISEpic X ofera consistenta, siguranta si precizie, pentru o mai buna gestionare a conditiilor tesuturilor moi.

Galerie foto
  • ...