Tania Deac - Birou Avocat Mediator Bucuresti

Litigii si executari silite

 

  Litigiile si executarile silite apar tot mai des in ultimii ani, fiind in acelasi timp si problematici foarte frecvent abordate de cabinetul nostru.

  Oferim astfel consultanta juridica cu privire la modalitatile de abordare a neintelegerilor/conflictelor existente sau viitoare, deseori pe litigii si executari silite, evaluarea sanselor de castig si a riscurilor, estimarea costurilor si, daca e nevoie, asistenta clientului la proces.

  Asistarea si reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti de toate gradele, de la judecatorie la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in toate domeniile de drept. Iar dintre segmentele care cer o bogata expertiza sunt tocmai cele legate de executari silite si litigii.

  Cabinetul nostru se ocupa si cu redactarea tuturor actelor si cererilor necesare pentru desfasurarea procesului, in functie de pozitia procesuala a clientului: cerere de chemare in judecata, intampinare, cerere reconventionala, cerere de probe, cerere de recuzare, cerere de reexaminare, contestatia privind tergiversarea procesului, cai ordinare de atac (apel), cai extraordinare de atac ( recurs, contestatia in anulare si revizuirea), precum si orice alt act de procedura necesar in cauza etc.

  Asistenta juridica si reprezentarea clientului la efectuarea expertizelor judiciare sau a altor probe (de exemplu, cercetarea la fata locului).

  Consultanta juridica cu privire la evitarea celor mai des intalnite litigii din activitatea clientului.

  Reprezentare in fata instantei de judecata pentru recunoasterea hotararilor judecatoresti pronuntate in strainatate.

  Asistarea sau reprezentarea juridica a clientului in fata mediatorului in vederea informarii privind avantajele medierii sau desfasurarii medierii.

  Asistenta juridica si reprezentare in toate procedurile de executare silite, reprezentare in vederea efectuarii formalitatilor necesare in fata birourilor de executori judecatoresti, participarea alaturi de executor la realizarea procedurilor de executare silita mobiliara si imobiliara.

  Asistenta juridica si reprezentare in contestatii la executare, validare poprire si in orice alte actiune referitoare la executarea silita.

Galerie foto
  • ...