Magic Star Instalatii - Instalatii sanitare, termice Bucuresti si Ilfov

Canalizare

O canalizare este un sistem de canale  care colectează apele uzate din casele de locuit sau din unități industriale, transportă aceste ape până la un punct central, unde sunt epurate și apoi evacuate într-un emisar.La alcatuirea instalatiei de canalizare a apelor uzate menajere se tine seama de numarul si modul de amplasare in cladire a obiectelor sanitare. In cazul nostru, instalatia de canalizare reprezinta un sistem de conducte care transporta apele uzate menajere pentru a fi deversate.Este interzisa deversarea in reteaua de canalizare a gunoiului menajer, a uleiurilor uzate si a produselor inflamabile, a grasimilor, si, in general, a oricaror corpuri solide sau cele cu un nivel biodegradabil scazut.Sistemele pot fi: unitare - cu o singura conducta in care apele uzate menajere si cele pluviale se amesteca si se varsa impreuna in colectorul stradal, si separative - cu conducte separate pentru apele uzate menajere si pluviale.

Elementele componente ale instalatiei interioare de canalizare menajera se clasifica in functie de pozitia lor si de rolul pe care il indeplinesc: conducta de legatura - intre obiectul sanitar si coloana; coloana de canalizare verticala; conducta de ventilare - realizeaza aerisirea instalatiei si poate fi separata, comuna, suplimentara sau dublata; conducta colectoare orizontala din interiorul cladirii; accesorii - piese de curatire, goliri, separatoare, sifoane si vane; si racordul care asigura legatura intre utilizator (client) si canalul public. Pentru realizarea instalatiilor de canalizare interioara se folosesc materiale metalice si diverse aliaje (fonta de scurgere, otel, cupru, alama, plumb); nemetalice (gresie ceramica, beton simplu si beton armat, sticla); plastic (PVC, PE, PP, ABS). Conductele de canalizare se monteaza aparent pe suprafata peretilor sau, mascat, in ghene.Reteaua functioneaza, in general, gravitational, dar, in zonele depresionare, apa uzata este pompata prin intermediul unor statii de pompare.

 

Magic Star Instalatii va ajuta cu servicii de:

  • Executie instalatii si retele apa-canalizare, sisteme de canalizare.
  • Executie camine de inspectie si guri de scurgere, sisteme de colectare si refolosire a apei, tunele de pecolare, camine apa-canal.
  • Lucrari in domeniul instalatiilor sanitare: retele de canalizare, racorduri de canalizare, bransamente de apa.
  • Echipamente pentru canalizare (camine din polietilena, rezervoare, fose septice, statii de epurare).
  • Echipamente de tratare a apei (filtre, statii dedurizare, statii demineralizare, statii de epurare), utilitati (toalete ecologice, pompe si sisteme de canalizare, tevi, tuburi).

Montajul caminelor de scurgere cu capac de protectie.

Galerie foto
  • ...