TimeX Fitness Club - Sala de fitness pentru copii si adulti, Bucuresti

Despre noi

Sala de fitness este deschisa pe tot parcursul saptamânii, asigurându-ti flexibilitatea de a te antrena în functie de programul tau. În plus fata de facilitatile de fitness traditionale, Timex Fitness Club ofera o gama larga de cursuri pentru copii, care îi ajuta sa se dezvolte fizic si sa-si descopere pasiunea pentru activitatea fizica.

Cursurile pentru copii includ kickboxing, dans modern, balet, gimnastica ritmica, gimnastica artistica, street dance si karate. Aceste activitati sunt concepute pentru a le oferi copiilor o experienta distractiva si educativa, învatându-i abilitati motorii, coordonare si disciplina.

Pentru adulti, Timex Fitness Club ofera o varietate de optiuni pentru antrenamente eficiente si distractive. Printre acestea se numara kickboxing, aerobic, pilates, cursuri de dans pentru adulti si step&tone. Kickboxingul te ajuta sa-ti îmbunatatesti forta si rezistenta cardiovasculara, aerobicul este o modalitate excelenta de a arde calorii si de a-ti îmbunatati rezistenta, iar pilatesul se concentreaza pe întarirea musculaturii si dezvoltarea flexibilitatii. Cursurile de dans pentru adulti îti ofera ocazia de a te exprima prin dans si de a-ti îmbunatati coordonarea, iar programul step&tone combina exercitiile pe trepte cu tonifierea musculara pentru a-ti modela corpul.

Indiferent de nivelul de fitness sau de vârsta, Timex Fitness Club ofera o gama larga de activitati pentru a satisface nevoile si preferintele fiecarui participant. Echipa de instructori calificati si prietenosi te va ghida si motiva pe parcursul antrenamentelor tale.

Daca esti în cautarea unei sali de fitness bine echipate, care sa ofere si programe pentru copii si adulti, Timex Fitness Club din Bucuresti Sector 6 este un loc pe care merita sa-l iei în considerare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0751712354
Str. Valea Oltului, Nr. 31-35, sector 6
Distribuie