TimeX Fitness Club - Sala de fitness pentru copii si adulti, Bucuresti

Activitati pentru copii

...
Gimnastica Artistica

Gimnastica artistica este un sport care poate fi foarte benefic pentru copii, ajutându-i sa îsi dezvolte abilitatile motorii, forta si flexibilitatea, precum si coordonarea si echilibrul. Copiii învata sa efectueze rutine de acrobatie si sa îsi puna la încercare limitele, învatând în acelasi timp perseverenta si disciplina. Gimnastica artistica poate fi practicata atât în mod individual, cât si în echipa, astfel încât copiii pot învata si sa lucreze în colaborare cu alti copii. În plus, gimnastica artistica poate fi o modalitate distractiva de a-si petrece timpul liber si poate încuraja un stil de viata activ si sanatos

...
Karate

Karate este un sport de lupta de origine japoneza, în care se utilizeaza miscari rapide si precise ale membrelor pentru a lovi sau bloca adversarul. Practicantii de karate dezvolta forta, agilitate, echilibru si concentrare prin antrenamente regulate. Scopul sportului este de a învata tehnici de autoaparare, disciplina, respect si dezvoltare personala. Karate-ul este practicat în întreaga lume si este inclus ca disciplina olimpica

...
Balet si Dans Modern

Baletul si dansul modern sunt doua stiluri de dans care pot fi benefice pentru dezvoltarea copiilor. Baletul îi învata pe copii sa aiba control asupra corpului lor si sa fie gratiosi si expresivi în miscarile lor, în timp ce dansul modern îi încurajeaza sa exploreze miscari noi si sa îsi dezvolte creativitatea si individualitatea. Ambele stiluri pot îmbunatati coordonarea, echilibrul si flexibilitatea copiilor, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale prin lucrul în grup si colaborare. Pentru copiii mai mici, baletul poate fi o optiune mai potrivita, în timp ce dansul modern poate fi mai atractiv pentru copiii mai mari.

...
Street Dance

Cursurile de Street Dance reprezinta o activitate care îi ajuta pe copii sa creasca frumos atât din punct de vedere fizic cât si psihic. Un colectiv adecvat poate dezvolta capacitatile unui copil de a socializa, de a lucra în echipa si de a scapa de inhibitii. Va asteptam la TimeX Fitness Club cu copii mici si mari pentru descoperirea stilurilor si cucerirea ringului de dans!

...
Kickboxing

Kickboxing-ul este un sport de contact care combina tehnici de lovituri cu mâinile si picioarele provenite din box si arte martiale. Practicantii de kickboxing îsi dezvolta forta, viteza, rezistenta si flexibilitatea prin antrenamente intensive. Scopul sportului este de a câstiga prin lovituri puternice si precise sau prin punctaj, în functie de regulile competitiei. Kickboxing-ul este popular în întreaga lume si exista diverse stiluri si variatii ale acestui sport. Va asteptam si pe voi in echipa Timex Fighting Team!

Iata câteva dintre beneficiile kickboxing-ului :

-Construieste încrederea în sine si te ajuta sa-ti depasesti limitele.

-Copiii învata tehnici de autoaparare eficiente.

-Îmbunataseste starea de sanatate si conditia fizica a copiilor.

-Fiind un sport complet si complex, practicarea lui solicita utilizarea întregului corp si a tuturor grupelor de muschi.

-Îmbunatateste starea de fitness si abilitatile atletice ale copiilor.

-Îmbunatateste coordonarea, flexibilitatea, echilibrul si agilitatea.

-Încurajeaza socializarea.

-Este extrem de distractiv pentru cei mici.

-Ajuta la dezvoltarea unor abilitati mentale precum perseverenta, angajamentul, curajul, strategia, încrederea, concentrarea si controlul.

-Este un sport bun pentru copiii hiperactivi pe care îi poate ajuta sa scape de excesul de energie.

Va asteptam alaturi de noi la antrenamente de kickboxing!

Categorii
Date de contact
0751712354
Str. Valea Oltului, Nr. 31-35, sector 6
Distribuie