Todos & Company - Accesare fonduri europene, asistenta fiscala Bucuresti

Asistenta Financiara

Scopul nostru primordial este ca prin realizarea de succes a proiectelor Clientii nostri sa obtina cât mai multe subventii nerambursabile.

Obtinerea finantarii pentru Clientii nostri este o componenta cheie a activitatii de consultanta practicata de noi. Majoritatea proiectelor de finantare întocmite si elaborate de Todos & Co. si adresate programelor cu fonduri nerambursabile, au fost admise de catre autoritatile competente.
Ideile bune de afaceri merita si trebuie finantate, dar ele primesc finantare numai daca sunt incluse în proiecte bine si corect întocmite, elaborate si selectate pentru finantare.
Pregatirea din timp a cererilor de finantare este importanta, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate sa excluda de la finantare proiectele depuse în ultimul moment.
În întâmpinarea acestor nevoi societatea noastra va ofera un pachet de servicii complexe si eficiente, oferind siguranta societatii Dumneavoastra, ancorându-se la posibilitatile actuale, ca firma sau o noua afacere a Dumneavoastra sa îsi mentina stabilitatea într-un mediu concurential.

Galerie foto
  • ...