Todos & Company - Accesare fonduri europene, asistenta fiscala Bucuresti

Tranzactii

Todos & Co. ofera servicii de fuziuni si achizitii, companiilor private aflate in plina crestere si potentialilor investitori.

Indiferent daca obiectivul unui client este de a creste cota de piata, de a concentra sau de a diversifica activitatea companiei, de a da o mai buna utilizare resurselor financiare, sau de a exploata sinergiile strategice, mobilizam un ansamblu de activitati dedicate pentru a cauta, structura si inchide cu succes procesul de achizitie.
Evaluari de afaceri si de active
Asistenta în procesele de fuziuni si achizitii (M&A) si privatizare
Structurarea tranzactiilor si surse de capital
Operatiuni financiare
Analiza pietei
Studii de fezabilitate si planuri de afaceri
Analize diagnostic financiare si operationale în vederea efectuarii de tranzactii (due diligence)
Todos &  Co. acorda asistenta in procesele de:

Vanzare, prin analizarea si evaluarea comprehensiva a companiei. Prin reteaua de distributie, atat locala cat si internationala, Todos &  Co. ajuta in indentificarea potentialilor cumparatori: investitori strategici sau fonduri de private equity.
Achizitie, prin identificarea si evaluarea potentialelor companii tinta in functie de obiectivul clientului, si anume: cresterea cotei de piata, diversificarea produselor si serviciilor, utilizarea excesului de numerar pentru investitii strategice si potentiale sinergii.
Fuziune, fie prin absorbtie, fie prin contopire prin evaluarea sinergiilor operationale si financiare si cuantificarea impactului pe care acestea il au asupra valorii companiei nou formate.
Tranzactii diverse de tipul spin-off, split-off, split-out si carve-out.
Leverage Buyout (LBO), procesul de achizitie al unei companii sau divizii de business – “companie tinta” – folosind finantare pentru o parte din suma necesara tranzactiei.
Management Buyout (MBO), tranzactie de tip LBO initiata si coordonata de catre echipa existenta de management care doreste achizitionarea companiei.
Joint Venture (JV) – Intelegerea economica in care doua sau mai multe parti convin sa puna la comun anumite resurse in scopul realizarii unei activitati sau unui proiect specific.

Galerie foto
  • ...