Tradumond - Traducere, colationare, proofreading, DTP, interpretare, cursuri de limbi straine, Bucuresti

Despre noi

Activa pe piata din 2002, firma TRADUMOND ofera solutii globale pentru gestionarea cerintelor de comunicare ale clientilor. Oferim servicii de traducere, interpretare, cursuri de limbi straine si servicii conexe (revizuire si colationare, DTP), personalizate în functie de cerintele clientului si de specificul proiectului urmând a fi derulat.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor avantajele specifice unui furnizor complet, asigurând economisirea de timp, evitarea problemelor de coordonare a mai multor furnizori, uniformitatea documentatiei interne si externe si un nivel ridicat de calitate. Toate acestea faciliteaza si fluentizeaza comunicarea, promovarea imaginii si a produselor.

Echipa noastra include traducatori, revizori lingvistici, interpreti, profesori de limbi, tehnoredactori.În cadrul activitatii noastre, folosim cele mai recente lucrari terminologice (dictionare, glosare specializate, surse Internet), didactice (manuale, suporturi de curs personalizate etc.) si software si echipamente specializate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722527097; 0213129195; Fax: 0213129195
Str. Stirbei Voda, Nr. 105, bloc 24B, scara 1, etaj 1, ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Distribuie