Total Solid Construct - Constructii si renovari case, Bucuresti

Case la cheie

Oferta   cuprinde case la cheie cu materiale incluse sau doar manopera.

Prin case la cheie intelegem case la rosu cu finisaje si instalatii.

Astfel odata finalizata casa la rosu, vom demara inceperea lucrarilor de  instalatii si  finisaje.

In general aceste lucrari pot fi structurate dupa cum urmeaza:

  • finisaje exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
  • finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
  • instalatii sanitare (chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri)
  • instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)
  • instalatii electrice (trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat).

Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei, de calitatea acestora depinzand in mare parte confortul dvs. . Degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii vor produce in timpul exploatarii constructiei cheltuieli si disconfort. De aceea aceste operatiuni trebuie executate de oameni specializati, profesionisti care stiu ce fac si garanteaza pentru ce fac.

Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte indiferent cat este de mica, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata. Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie  si constatarea calitatii lor.

Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale) care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie  durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii o constructie poate  beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

Colaborând cu noi veti obtine cele mai bune rezultate, la termenul de realizare prevazut în contract, la calitatea dorita  si la preturi competitive. In timpul constructiei  unei case la cheie  vom garanta prezenta  unui inginer constructor (la realizarea structurii de rezistenta) si a unui arhitect (la realizarea finisajelor).

Galerie foto
  • ...