Triumph Dance Academy - Scoala de dans,Bucuresti

Cursuri dansul mirilor

Cu totii ne dorim ca nunta noastra sa fie cea mai reusita, de aceea venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va impresiona invitatii cu un dans al mirilor nemaipomenit.

Instructorii de la scoala de dans Triumph Dance Academy iti transforma dansul obisnuit al mirilor intr-un adevarat spectacol de neuitat. Cu peste 7 ani de antrenamente pentru dansul mirilor, echipa Triumph  Dance Academy va poate oferi consiliere in alegerea si punerea in practica a unei coregrafii adecvate personalitatii dumneavoastra.

Fie ca alegi clasicul vals vienez, un blues preferat, un tango pasional sau un colaj de diverse stiluri, dansul mirilor o sa reflecte povestea voastra de iubire.

Orele pentru dansul mirilor sunt in regim particular (pereche de miri + antrenor) si dureaza 60 minute.Ca sa puteti demonstra ca sunteti nemaipomeniti in orice stil de dans veti alege, se recomanda alegerea a 6 sedinte particulare pentru o coregrafie simpla si 10 sedinte pentru o coregrafie complexa.

In cadrul primei sedinte particulare se vor invata pasii de baza ai stilului ales, in sedintele 2 si 3 se vor invata elementele de legatura si se va stabili coregrafia, in sedintele 4 si 5 se va dansa pe melodia prelucrata in forma finala, iar in sedinta 6 se va exersa dansul final.

Facilitati oferite de Triumph Dance Academy

– o coregrafie unica– mixajul melodiilor (taiere, modificare, realizare colaj, etc)– consultanta in alegerea melodiei/melodiilor– antrenorul asigura la sedinte inclusiv o fusta cu crinolina pentru exercitiu, in vederea eliminarii factorului de stres „tinuta de mireasa” in timpul dansului mirilor– flexibilitatea programarii antrenamentelor– filmarea antrenamentelor pentru repetare la domiciliu– antrenorul se poate deplasa la ultima sedinta la salonul nuntii pentru ca dansul mirilor sa fie exersat pe suprafata ringului, cu incalatamintea de la nunta, anticipand toate detaliile legate de dans.

 

Galerie foto
  • ...