Triumph Dance Academy - Scoala de dans,Bucuresti

Cursuri dans oriental

Dansul oriental este cea mai straveche forma de dans, practicata initial exclusiv de catre femei pentru femei. Dansul oriental este o sarbatoare a vietii, a pasiunii si a misterului feminin, deci un dans cu miscari naturale pentru trupul femeii.

Arta dansului oriental este apanajul feminitatii, iar fiecare figura de dans are darul de a pune in valoare corpul si sufletul femeii. Miscarile de dans se realizeaza preponderent si provin mai degraba din abdomen si mai putin prin intermediul picioarelor, in timp ce pozitiile si miscarile specifice bratelor confera expresivitate si solemnitate.

Avantajele cursului de dans oriental

Antrenorii de la Scoala de dans Triumph Dance Academy, in cadrul cursurilor de dans oriental, iti vor arata cum acest dans este o practica holistica, in sensul ca uneste mintea, corpul si spiritul – are un efect calmant asupra mintii, determina o stare fizica excelenta si in acelasi timp ne poate ridica nivelul de constiinta. In general, femeile care vin la cursurile de dans oriental sunt atrase de senzualitatea acestui dans, dar si de promisiunea unui abdomen ferm si plat.

In timp, ele descopera si alte efecte, cum sunt: imbunatairea sistemului cardio-vascular; prevenirea osteoporozei; imbunatatirea conditiei fizice si tonifierea muschilor; cresterea prizei de constiinta asupra propriului corp si marirea puterii de coordonare a miscarilor; cresterea energiei vitale; reducerea stresului; arderea caloriilor; armonizarea trupului; depasirea inhibitiilor si a timiditatii; descoperirea si exprimarea feminitatii.

Galerie foto
  • ...