Uponor - Sisteme de racire si incalzire in pardoseala, Bucuresti

Incalzire si racire prin pereti Siccus

Renovis cu montaj uscat

Sistem cu pereti din gips-carton pentru proiecte de renovare energeticaSistemul Uponor Renovis pentru pereti din gips-carton este format dintr-un panou din gips-carton de 15 mm în care teava de înalta calitate Uponor PE-Xa este deja integrata din fabrica. Elementele pot fi instalate ca panouri cu montaj uscat pe aproape orice tip de pereti folosind o substructura din profile 27/60 CD disponibile în comert. Acest lucru înseamna ca nu este nevoie de lucrari complexe de demolare. În consecinta, proprietatile existente pot fi, de asemenea, renovate rapid în timp ce sunt înca în uz. Dupa umplerea si slefuirea îmbinarilor, elementele sistemului Uponor Renovis pot fi montate imediat.Sistemul Uponor Renovis permite, de asemenea, încalzirea fiecarei camere folosind un sistem de încalzire radianta integrat într-un sistem existent de înalta temperatura cu radiatoare. Nu este nevoie sa se înlocuiasca sistemul de încalzire existent, ci acesta poate fi adaptat de la caz la caz în functie de nevoile utilizatorului. Acest lucru reduce costurile si permite, de asemenea, o mare libertate de proiectare la renovarea fiecarei camere. Conectarea sistemului folosind o simpla unitate de distributie Tichelmann faciliteaza, de asemenea, munca instalatorilor în ceea ce priveste aranjarea circuitelor de încalzire, reglarea si instalarea.Alternativ, sistemul Uponor Renovis poate fi instalat, de asemenea, ca sistem de racire prin pereti.

Uponor Renovis pe scurt

  • Efect de presare stabil: Elementul de fixare a tevii fixeaza teava pe instalatie
  • Integrarea ventilatiei, a surselor de lumina sau a altor dispozitivelor electrice
  • Instalare pe toate tipurile de pereti
  • Confort în camere la temperaturi joase ale sistemului de încalzire

 

Design cu greutate mica si constructie cu înaltime redusaSistemul de încalzire prin pereti Uponor Siccus a fost conceput pentru utilizarea în constructii noi, precum si pentru modernizarea cladirilor vechi.Uponor Siccus este un sistem cu montaj uscat, ce foloseste panouri de perete cu înaltime minima de constructie, de 43 mm. Poate fi montat rapid si curat si poate fi tranzitat imediat dupa instalare. Ca placi de perete, se vor monta panouri din gips-carton.Sistemul Uponor Siccus prezinta o greutate mica si cuprinde doar patru componente: placa de montare, placa conducatoare de caldura, teava de încalzire, folie PE. Acest lucru reprezinta un adevarat avantaj de proiectare, mai ales pentru constructiile cu grinzi din lemn. Constructia cu greutate redusa permite un raspuns rapid al comenzilor de temperatura. Canalele încorporate de ghidaj ale tevii din placa de montaj Uponor Siccus fixeaza placile conducatoare de caldura si tevile de încalzire. Placa de montaj este flexibila, usor de taiat si prevazuta cu canale în ”partea de sus” pentru tevi Uponor PE-Xa si MLC.Uponor Siccus pentru pereti pe scurt

  • Progres rapid al constructiei cu montaj uscat
  • Greutate statica redusa pentru instalarea pe toate tipurile de pereti
  • Transfer perfect de caldura
  • Timpi scurti de încalzire si raspuns rapid la controlul temperaturii
  • Adecvat pentru tevi PE-Xa de 14 mm si tevi compozite

 

Sisteme de încalzire si racire prin pereti

Sistemele de încalzire prin pereti si racire prin pereti sunt eficiente din punct de vedere energetic si usor de instalat. Daca proiectul dvs. de constructie necesita o solutie diferita, va rugam sa verificati sistemele noastre de încalzire prin pardoseala sau tavan. Sunt disponibile

 

Caldura confortabila cu încalzirea prin pereti

Sistemele de încalzire si racire prin pereti împrastie caldura prin radiatie, creând un mediu confortabil pentru utilizatori. Instalarea solutiilor de încalzire a suprafetei peretilor este mult mai simpla decât credeti. În functie de sistem, solutiile sunt instalate într-un perete cu structura din lemn, pe profilele peretelui sau, în cazul montajului umed, direct în stratul de tencuiala.

Sistemele de încalzire si racire prin pereti ofera numeroase avantaje, nu numai pentru cladirile noi, ci mai ales pentru proiecte de renovare.

 

Temperatura optima a camerelor în cladiri noi si vechi

  • Solutie invizibila, eficienta energetic
  • Se pot combina în mod optim cu surse de energie regenerabile
  • Produse fiabile, de încredere
  • Libertate arhitecturala

 

Încalzire prin pereti pentru sistemele de montaj cu tencuiala umeda si uscata

Solutia de încalzire si racire radianta prin perete poate fi instalata atât în sisteme de montaj cu tencuiala umeda, cât si uscata. Ambele metode pot fi regasite atât la cladiri noi, cât si renovate. Se poate folosi orice tip de sistem de încalzire ca sursa de caldura. Încalzirea prin pereti poate fi retehnologizata cu usurinta într-un perete cu structura din lemn, la un cost rezonabil.

Uponor recomanda utilizarea eficienta energetic a surselor de energie regenerabile, în special în combinatie cu o pompa de caldura.

Produse pentru încalzire si racire prin peretiIndiferent ca este vorba de un sistem cu greutate redusa pentru pereti din gips-carton sau de folosirea unor metode cu tencuiala umeda. Sistemele Uponor pentru încalzire si racire prin pereti se potrivesc atât la cladirile noi, cât si la modernizarile energetice din cladirile vechi. Uponor Fix

  • Strat subtire de tencuiala, care permite o reglare mai rapida
  • Suficient de flexibil pentru schimbarile bruste de temperatura din primavara si toamna

 

 Uponor Siccus
  • Ritm rapid de înaltare a cladirii, prin constructie uscata, fara mortar
  • Constructie usoara, adecvata pentru renovare pe aproape orice perete

 

 Uponor Siccus SW
  • Adecvat pentru elemente usoare de perete despartitor
  • Atât pentru cladiri noi, cât si pentru lucrari de renovare, pentru încalzire si/sau racire

 

Uponor Renovis
  • Sistem de renovare pentru constructie uscata
  • Panou de încalzire si suprafata de perete/plafon nou simultan

 

 

Catalog online Uponor

Galerie foto
  • ...