Uponor - Sisteme de racire si incalzire in pardoseala, Bucuresti

Termostate inteligente Uponor Smatrix App

Aplicatia Uponor Smatrix poate controla termostatul de la distanta

Pentru proprietari si instalatori , mentinerea climatului interior ideal poate fi o provocare daca termostatul sistemului de încalzire / racire în pardoseala poate fi controlat doar  în cladirea în care este instalat. Este necesar ca cineva sa fie prezent la setarea termostatului, pentru a regla temperatura (si a maximiza economiile de energie) si pentru a verifica daca sistemul functioneaza corect.Uponor a dezvoltat termostatul de control de la distanta Uponor Smatrix pentru a gestiona climatul interior într-o cladire, indiferent de locul în care va aflati: acasa, la serviciu, în deplasare, în timpul calatoriei sau în vacanta.

Detalii despre Smatrix AppUponor Smatrix App: telecomanda inteligenta pentru termostatul dvs., care ofera o flexibilitate maxima si confortUponor Smatrix App extinde flexibilitatea si confortul unui sistem Uponor de încalzire / racire la pardoseala prin adaugarea controlului la distanta la setarile termostatului.Acces local: Când  temperatura poate fi controlata direct cu termostatul, din interiorul cladirii.  Nu este nevoie de o conexiune la internet. Cu toate acestea, pentru maxima usurinta, termostatul inteligent poate fi accesat de la distanta prin intermediul aplicatiei "Uponor Smatrix App".Acces la distanta: când sunteti departe, termostatul poate fi accesat de la distanta prin aplicatia Uponor Smatrix sau pe un site web pe un smartphone, tableta sau PC.Beneficiile aplicatiei de control al temperaturii in camera Uponor SmatrixProprietar de cladire InstalatorBeneficiile controlului de la distanta al termostatului pentru proprietarii de case

Uponor Smatrix va asigura controlui termostatului de la  distanta de oriunde va aflati. Aplicatia de control al temperaturii este disponibila atât pentru smartphone-urile Android, cât si pentru iPhone, dar puteti controla termostatul inteligent printr-un browser de pe un desktop conectat la internet. Utilizarea controlului la distanta de la distanta ofera  un confort maxim si garanteaza si eficienta energetica.

 

Reglati temperaturile individuale cu termostatul inteligent controlat de la distanta

Unele persoane prefera temperaturi mai ridicate, iar altele, temperaturi mai joase. Unii oameni sunt adesea acasa, altii, doar dimineata si seara. De aceea, este cu atât mai important ca temperatura sa poata fi controlata individual. “Smart Home” permite ca marea varietate de tehnologii dintr-o locuinta sa poata comunica între ele si sa poata fi controlate la nivel centralizat . Utilizarea tehnologiei de comanda inteligenta în birouri este, de asemenea, în crestere. Uponor are solutia potrivita pentru orice scenariu. De exemplu, comanda wireless a sistemului de încalzire cu  sistemul de comanda mobil – Uponor Smatrix Wave Plus în modul portabil. Sau unitatea de comanda a temperaturii în fiecare camera, cablatao varianta cablata de joasa tensiune.

Termostat inteligent cu echilibrare automataTermostat inteligent cu echilibrare automata Uponor Smatrix este un sistem de comanda complet integrat pentru încalzire si racire radianta. Fiind inteligent si capabil sa se adapteze, Uponor Smatrix este echipat cu tehnologie de autoechilibrare, care anticipeaza si regleaza constant cantitatea exacta de energie necesara pentru a asigura în permanenta un confort optim.Uponor Smatrix Termostat inteligent cu echilibrare automata

Galerie foto
  • ...