VetCenter-cabinet veterinar- Otopeni

Consultatii si consultanta veterinara

Consultatia este primul pas si poate cel mai important din tot parcursul terapeutic al unui pacient.

  • Consultatia include anamneza, acea parte in care proprietarul ii spune medicului veterinar motivul pentru care a venit la cabinetul veterinar. Ea include detalii importante ce ghideaza medicul veterinar in urmatorii pasi, aceea de a stabili ce investigatii trebuiesc efectuate pentru a stabili un diagnostic de certitudine. Va rugam, stimati proprietari, sa ne dezvaluiti si cele mai banale lucruri care va vin in minte despre animalul dvs., pentru ca medicul veterinr sa aiba o imagine cat mai completa despre starea patrupedului dvs.
  • Urmeaza examinarea generala a pacientului (inspecţie, palpaţie, percuţie, ascultaţie, termometrie) care va fi efectuata cu rabdare si profesionalism de catre medicii veterinari din cadrul clinicii noastre.
  • Consultatia ii va dicta medicului veterinar ce pasi trebuie urmati pentru a stabili cat mai rapid si de o acuratete cat mai buna diagnosticul companionului dvs.

    In clinica veterinara Vetcenter practicam medicina veterinara bazate pe evidente, mod de exercitare a profesiei de medic veterinar ce te aduce mai aproape de succesul unor vindecari rapide sau instituirea unui tratament corect si adecvat afectiunilor pacientilor nostri.

    • Consultatii de specialitate si patologie veterinara, consultatii dermatologice, oftalmologice, ortopedice, nutritionale.
    • Consultanta pediatrica, scheme de vaccinare si deparazitare, sfaturi pentru cresterea si dezvoltarea puilor. Indiferent ca este vorba de un pui de pisica sau de caine va putem sprijini in toate aspectele legate de cresterea si dezvoltarea sanatoasa a animalutului dumneavoastra. Serviciile noastre includ: deparazitari interne si externe, scheme de vaccinare, emiterea carnetului de sanatate, a pasaportului, atasarea microcip-ului, sfaturi privind modalitatile de hranire, vitaminizare si suportul mineral al cresterii juniorului (calciterapia, fosfoterapia, managementul balantei nutritionale a juniorului).
    • Consultanta geriatrica si sfaturi pentru ingrijirea seniorilor. “Ma ridic mai greu dimineata? Postasul a inceput sa fie mai rapid decat mine? Ma duc la VetCenter…De la o vreme Terry a devenit mult mai zgomotos decat inainte si se mai intampla sa mai faca si in casa. Trebuie sa vorbesc cu dr. Ionut Ciuperca…” Incontinenta urinara? Dureri articulare? Probleme stomatologice? Analizele sunt prea scumpe? Inscrie-te in Programul de Geriatrie Veterinara.
    • Consiliere de specialitate in nutritia, ingrijirea, asistenta, cresterea si dezvoltarea animalelor
    • Intocmire pasapoarte de calatorie, microcipare si pregatire pentru calatorii

    Zone deservite de catre medicii nostri veterinari: Otopeni, Tunari, Dimieni, Balotesti, Corbeanca, Petresti, Tancabesti, Peris, Saftica, Snagov, Vladiceasca, Ciofliceni, Ghermanesti, Izvorani, Ciolpani, Silistea Snagov, Bucuresti (Zonele Pipera, Iancu Nicolae, Baneasa, Jandarmeriei, Barbu Sisesti).

    Galerie foto
    • ...