VetCenter-cabinet veterinar- Otopeni

Tratamente veterinare

După o consultatie amănunţită urmată, după caz, de investigaţii paraclinice (examene biochimice, hematologice,ecografice etc.) medicul veterinar va stabili diagnosticul şi schema de tratament ce trebuie urmată.

Cheia succesului tratarii animalului dvs. este reprezentata de o foarte bună cooperare între medicii veterinari şi stăpânii de animale.

Fie că este vorba de proceduri clinice simple (injecţii, toaletă auriculară, administrarea medicală orală, clisme, băi terapeutice cu substanţe medicamentoase, etc) sau de proceduri complexe (puncţii ecoghidate, tratamente perfuzabile, etc), tratamentele reprezintă o parte importantă în rezolvarea unei probleme medicale.

Dezideratul nostru, ca echipa medicala veterinara este de a va oferi servicii veterinare de un inalt profesionalism. Din arsenalul nostru in scopul realizarii celor amintite mai sus mentionam respectarea regulilor de asepsie, cunoasterea foarte buna a tehnicii manoperelor medicale, a dozelor medicamentelor folosite si a caii de adminstrare a acestora. Pentru a preveni orice accident in timpul administrarii tratamentului animalele vor fi contentionate (contentionarea reprezinta limitarea miscarilor animalului cu scopul de a preveni ranirea acestuia sau a medicului veterinar, ex. botnita).

Atat lumea medicala umana cat si lumea medicala veterinara se afla intr-o continua evolutie, iar punerea la curent cu cele mai noi tratamente si modalitati de tratare a diferitelor boli face parte din dezvoltarea profesionala a fiecarui coleg din echipa Vetcenter.

  • Tratamente dermatologice, metabolice, nutritionale, hormonale, oftalmologice
  • Terapie intensiva in intoxicatii si otraviri accidentale grave, accidente, traumatisme, stari de soc, stari de lipotimie, accidente vasculare cerebrale, congestii cerebrale
  • Terapie naturista. Homeopatie veterinara. Acupunctura veterinara Domenii noi in medicina veterinara mondiala care incep sa remedieze din neajunsurile si lipsurile medicinii veterinare alopate. Colaboram cu Fiziovet pentru a avea access la specializare inalta in terapii complementare.
  • Laserterapie, fizioterapie si tratamentul bolilor coloanei vertebrale. Mai multe pe situl partenerului nostru fiziovet

Zone deservite de catre medicii nostri veterinari: Otopeni, Tunari, Dimieni, Balotesti, Corbeanca, Petresti, Tancabesti, Peris, Saftica, Snagov, Vladiceasca, Ciofliceni, Ghermanesti, Izvorani, Ciolpani, Silistea Snagov, Bucuresti (Zonele Pipera, Iancu Nicolae, Baneasa, Jandarmeriei, Barbu Sisesti).

Galerie foto
  • ...
  • ...