Vet Service-cabinet veterinar-Bucuresti

Unitate primiri urgente veterinare

Daca va ingrijoreaza ceva in legatura cu sanatatea animalului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau direct la clinica. Urmati-va instinctul, pentru ca dumneavoastra va cunoasteti cel mai bine animalul si va puteti da seama cel mai bine cand ceva nu este in regula cu el. Fie zi sau noapte, medicii nostri va stau la dispozitie la clinica sau prin serviciul de ambulanta, sunt specializati in urgente si stiu sa manevreze pacientii cu atentie si compasiune, fara sa le provoace suferinte inutile.

Primirea si ingrijirea pacientior in stare grava sau critica se face in spatiul special amenajat, Unitatea de Primiri Urgente, unde sunt tratati sub supraveghere medicala.

UPU este un spatiu special destinat animalelor in stare grava sau critica, dotat cu custi individuale, lumina naturala si artificiala, aerisire naturala si aer conditionat, oxigenoterapie, monitorizare permanenta si aparatura moderna pentru tratamente perfuzabile (injectomate si infuzomate).

Beneficiind de aparatura ultra-moderna, personalul nostru cu experienta in gestionarea urgentelor celor mai diverse, va face tot posibilul pentru a salva viata pacientului internat.

Dupa stabilizare, pacientii pot fi mutati in internat, in boxe individuale, spatioase, cu lumina naturala, ventilatie si climatizare.

Galerie foto
  • ...