Westernvet - cabinet veterinar Corbeanca

Farmacie Veterinara Westernvet Corbeanca

Animalele fac acum parte integranta din viata multor familii, iar îngrijirea sanatatii lor ne priveste.

Pe piata exista multe produse legate de medicina veterinara si este necesar sa stii cum sa le alegi pe cele potrivite si sa te bazezi pe experti din sector capabili sa îti puna la dispozitie cea mai buna oferta disponibila pe piata.

În farmacia noastra, pe lânga confortul livrarii la domiciliu, veti gasi toate cele mai bune produse din domeniul veterinar.

Farmacistii va vor ghida în achizitionarea si utilizarea cea mai adecvata a numeroaselor produse farmaceutice de sanatate disponibile în magazin, oferind sfaturi personalizate si specializate pentru toate tipurile de medicamente, alimente, produse homeopate, electromedicale etc.

Fie ca aveti un câine, o pisica sau câteva pasari dragute, va fi usor sa le hraniti cu gama de produse disponibile în farmacia noastra veterinara, unde, printre altele, puteti gasi solutii adecvate pentru rezolvarea problemelor lor de sanatate (agresivitate, deficiente de vitamine., greutate excesiva, infectii, gripa, post-convalescenta) si pentru a avea grija de igiena cu sampoane, paste de dinti si creme adecvate

Galerie foto
  • ...