Zenklawa Garage - Service motociclete si scutere Bucuresti

Reparatii mecanice

Ce inseamna o reparatie de mecanica?
In aceasta categorie intra toate repartiile care nu tin de electrica si vulcanizare. Pot fi de la cele mai complexe, cum ar fi carburatia, servisarea furcii, servisare basculei, pana la unele foarte simple, de exemplu reglaje sau inlocuirile de piese usor  accesibile.

Cat dureaza in medie o reparatie mecanica?
Avand in vedere termenele relativ mari de livrare pentru piese, termenul de executie creste considerabil. Daca livrarea pieselor nu ar fi o problema, termenul de executie pentru aproape orice reparatie de mecanica nu ar avea cum sa depaseasca 2-3 zile.

 Ce experienta avem
Ce trebuie facut si inlocuit astfel incat o reparatie de aceasta complexitate sa fie un succes?

Pentru ca o lucrare de mecanica sa fie considerata un succes trebuiesc indeplinite mai multe conditii. Prima este ca sculele folosite sa fie de o calitate inalta, sa nu fie decalibrate si sa fie folosite corect. A doua conditile este reprezentata de strangerea suruburilor cu cheile dinamometrice la cuplul indicat in manualul fiecarei motocicletei de producatorul acesteia. O alta conditie este reprezentata de pregatirea, cunostintele, abilitatile si cururile pe care le are la activ tehnicianul moto ce executa reparatia. Si a 4-a conditie, probabil cea mai importanta, este reprezentata de profesionalismul service-ului unde se desfasoara reparatia motocicletei.

 Ce experienta avem?
Din 2013, de cand am inceput activitatea foarte multe din lucrarile efectuate au fost pe partea de mecanica a motocicletelor si experienta acumulata este foarte vasta. Putem efectua toate reparatiile mecanice indiferent de complexitate. Avem oameni foarte bine pregatiti si pe care ii pregatim in continuare prin cursuri zilnice, prin proceduri de lucru si asigurarea manualelor si documentatiei tehnice corespunzatoare.

Piese si servicii adiacente
Pentru ca serviciul sa fie complet trebuie sa precizam faptul ca toate piesele, precum, toate servicii ce sunt necesare sunt furnizate  si se pot face in cadrul atelierului.

Transparenta
Te-ai intrebat vreodata cum poti avea control asupra costurilor cu intretinerea si reparatie a motocicletei? Noi avem solutia pentru ca tu sa nu ai surprize la final!

Iti  punem la dispozitie pe tot parcursul reparatiei, toate fisele unde sunt trecute piesele si fiecare operatie de manopera , toate defalcat. in cazul in care apar modificar esti anuntat imediat.

Garantie
Pentru reparatiile motorului efectuate in cadrul service-ului, cu piese noi, de origine, furnizate de atelier, se acorda garantie de 1 an de zile.

Galerie foto
  • ...