Zenklawa Garage - Service motociclete si scutere Bucuresti

Hotel moto Zenklawa

Pentru ca stim cât de mult îti iubesti motocicleta si sigur nu vrei sa o vezi plina de zapada la iarna sau mâncata de rugina la primavara îti oferim locul ideal de cazare pe timpul sezonului rece.
     Sunt disponibile 2 hoteluri moto pentru iarna: VOLUNTARI si PIATA VICTORIEI, preturile sunt 70 ron/luna, respectiv 120 ron/luna.

Hotelul moto din Voluntari – printre cele mai mari din tare – probabil chiar cea mai mare 

     Sunt peste 10 grade constant, toata iarna, praful este aproape inexistent, umiditatea este foarte mica. Locatia este prevazuta cu alarma si senzori de miscare. Nu are nimeni accces in afara de staff-ul Zenklawa.

Hotelul moto ultracentral din Piata Victoriei

     Accesul este foarte facil, sunt peste 0 grade permanent, nu are nimeni acces in afara de staff-ul Zenklawa.

   Pentru fiecare motocicleta adusa se va completa un proces verbal de    custodie in care se vor nota urmatoarele: nr de km din bord, cantitatea de benzina din rezervor si alte detalii privind motocicleta si proprietarul.

     Motocicletele se pot aduce direct la una dintre cele 2 locatii ale hotelului moto oricand incepand cu data de 01.10.2020 in intervalul: Luni – Vineri orele: 10:00-18:30.

     O alta varianta este sa ridicam noi motocicleta cu platforma de la tine de acasa, fara sa mai pierzi timp sa o aduci. Completam procesul verbal cand o ridicam si iti trimitem poze cand ajunge la hotel, in locatia indicata de tine.

    Daca preferi sa aduci singur motocicleta la hotelul moto in locatia din Voluntari, te aducem cu masina sau motocicleta pana la o statie de metrou in oras, sa nu fie necesar sa iei inca o persoana cu masina.

Doar la cerere si daca avem cheia motocicletei, incarcam bateria de 3 ori in timpul iernii – in mod gratuit.

Daca este o zi sau un numar de zile calde, se poate scoate motocicleta dupa acelasi program. Perioada de cazare nu se prelungeste cu zilele in care motocicleta a fost scoasa.

    In primavara, motocicleta se poate ridica dupa acelasi program, doar cu telefon inainte, sau, la fel, o putem aduce cu platforma pana acasa la tine, fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp pe drum.

In perioada cand motocicleta este cazata, iti recomandam sa faci revizia si orice reparatie necesara pentru ca in primavara, la prima raza de soare, sa poti iesi la plimbare. Cand incepe sezonul suntem asaltati cu telefoane si nu putem face fata tuturor cereilor, asta se traduce pentru tine in timp de asteptare, timp in care te poti plimba daca aplici regula “vara sanie si iarna car”. Transportul motocicletei de la locul de iernat la atelier si inapoi dupa finalizarea reparatiei este gratuit si il efectuam doar cu platforma moto.

Un alt beneficiu pentru care este cel mai bine sa repari motocicleta cat este cazata, este reprezentat de discountul la manopera de pana la 40%, precum si plata in rate dar doar atunci cand lucrarea este foarte mare.

Motocicletele nu le putem muta cat timp sunt cazate, sa nu stea pe acceasi parte, dar poti veni cu standerele tale sau poti achizitiona acest serviciu de la noi.

Suma achitata nu se poate returna in cazul in care motocicleta este scoasa de la hotel din diverse motive ce nu depind de noi (de exemplu vanzare).
 
Servicii Hotel Moto - contra cost
iti facem plinul – sa nu rugineasca rezervorul;
iti spalam, degresam si ceruim motocicleta – sa nu se cimenteze praful si grasimea existenta;
iti transportam pe platforma motocicleta de acasa la hotel si inapoi acasa, la primavara – nu mai pierzi timp pe drumuri;
adaugam stabilizator benzina in rezervorul deja plin cu benzina – ajuta la eliminarea condensului ce se formeaza in rezervor;
iti servisam lantul, adica, curatat, intins si uns – sa nu rugineasca in lunile cat este cazata;
iti punem motocicleta pe 2 standere –  rotile nu se pot deforma datorita asezarii indelungate pe acceasi parte;
iti schimbam uleiul uzat inainte de cazare – ajuta prin faptul ca nu se pot forma depuneri in baia de ulei din cauza uleiului vechi;

Galerie foto
  • ...