AeroSquash - Bucuresti

Squash

 

Un corp armonios si bine definit denota sanatate, ambitie si perseverenta. Insa pentru a-l obtine este nevoie fie de antrenamente riguroase, fie de un mod de viata sanatos. Squash-ul este sportul care imbina perfect un antrenament intens cu provocarea competitiei.

Squash-ul poate fi practicat la orice varsta.

Este recomandat pentru copii, deoarece le dezvolta abilitatiile de concentatre, coordonare si previziune. Bazat pe agilitate, ii ajuta sa aiba capacitatea de a lua cu rapiditate decizii corecte.

Recomandat de asemenea proaspetelor mamici care vor sa revina cat mai repede la silueta initiala, squash-ul nefiind un sport care solicita doar anumite categorii de muschi, ci antreneaza si revigoreaza intregul corp. Consumul caloric al unui antrenament de 50 de minute este de 1400 kcal. Asadar, nu doar ca ajuta la perderea foarte rapida in greutate, ci si la tonifiere. Pe langa beneficiile fizice pe care le aduce practicarea acestui sport, obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt, aduce satisfactie de sine.

Pentru  practicarea in siguranta orcarui sport sunt esentiali doi factori: echipamentul corespunzator si antrenorul. De aceea, la Aerosquash pe langa rachetele si mingile de calitate pe care vi le punem la dispozitie, venim in intampinarea dumneavoastra cu terenuri COURTWELL, omologate de Federatia Internationala de Squash, realizate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a preveni eventualele accidentari.  Antrenorii talentati si experimentati cu care colaboram ne-au adus atat apreciera clientilor, cat si premii importante la concursuri.

Sala de squash a Clubului AEROSQUAH este locul ideal unde va puteti provoca prietenii sau colegii. Amenajat modern, conform standardelor internationale, va sunt puse la dispozitie toate facilitatiile  necesare comfortului dumneavoastra, astfel incat dumneavoastra sa va antrenati, relaxati si sa socializati in cel mai placut mod.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0731333330
Bd. Expozitiei, nr. 65-67, Romexpo, Pavilion C6, Sector 1,
Distribuie