Arena - Service auto Glina

Tinichigerie

ARENA AUTO SERVICE foloseste utilaje profesionale pentru realizarea reparatiilor la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor. Reparatiile se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare, 5 elevatoare, un banc de centrat caroserii Black Hawk.

Folosirea bancului Black Hawk in redresarea caroseriilor reduc la minim abateri abaterile de forma ale elementelor evitand astfel suprapuneri (usile nu se mai inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

Un factor major in deteriorarea caroseriilor autovehiculelor este grindina. In scopul remedierii si indreptarii gaurilor facute de grindina cazuta pe caroserie, va punem la dispozitie servicii de tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair) care includ indreptari si remedieri ale caroseriei fara revopsire daca aceasta nu este necesara. In situatia in care este absolut necesar, pentru redobandirea aspectului initial al culorii, se vopseste zona deteriorata. Aceste servicii pot fi realizate pe baza unei polite CASCO, in care este inclus acest risc.

Parbrizul fisurat, luneta sau geamurile laterale sparte pot fi inlocuite fara nicio cheltuiala a detinatorului autovehiculului, daca au fost cauzate de criblura din asfaltul de pe drumurile publice si daca proprietarul are o polita RCA.

Pentru progamari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0756.199.199 sau utilizand Formularul de Programare Online, urmand ca apoi unul dintre consultantii nostrii sa va contacteze.

Galerie foto
  • ...