Arena - Service auto Glina

Vopsitorie

ARENA AUTO SERVICE ofera solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri si vopsele. Atelierul de Vopsitorie este dotat cu 2 cabine de vopsit si spatii de pregatirea bine aspirate, unde se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind vopseluri nemetalizate, metalizate, perlate, vopseluri speciale (efect cupru, crom, magic colors).

Imbinand profesionalismul personalului nostrum, cu solutiile tehnice modern existente la noi in atelier, ARENA AUTO SERVICE va pune la dipozitie servicii de vopsire a autovehiculelor cu vopsele din serii limitate sau personalizate in functie de cerintele clientului. De asemenea, o mare pasiune a noastra este reconditionarea si vopsirea masinilor de epoca.

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, ARENA AUTO SERVICE detine 2 spatii de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale, cu solutii complete de absorbtie a prafului.

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.

Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor avand in componenta sa personal calificat pentru identificarea culorilor.

Laboratorul are peste 8000 de cartele etalon de culoare realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de culori si nuante de vopsea auto existente pe piata.

Vopsirea se realizeaza in 2 cuptoare de vopsit de catre un personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala.

Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului si a vopselurilor folosite, ne ajuta sa realizam lucrari de vopsire de calitate, efectuate in conditii optime cu rezultate exceptionale.

Pentru programari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0756.199.199 sau utilizand Formularul de Programare Online, urmand ca apoi unul dintre consultantii nostrii sa va contacteze.

Galerie foto
  • ...