Chocolat Ateneu - Boutique restaurant cu livrare de prajituri in Bucuresti

L' Amandine

Prajitura amandina reinterpretata, cu blat cu migdale si caramel insiropat cu rom, crema mousseline cu ciocolata si migdale crocante

Cele mai apreciate dulciuri, ce nu pot lipsi de la nici o petrecere sunt prajiturile. Cu siguranta iti aduci aminte de copilarie, cand nu se gaseau foarte multe sortimente in cofetarii, asa ca singura solutie pentru a te bucura de prajituri delicioase era prepararea lor in casa. Ori de cate ori se iveste o ocazie speciala, un eveniment de sarbatorit, nimeni nu spune ,,nu” unor prajituri delicioase.

 

Indiferent daca iti plac prajiturile cu fructe, prajiturile cu aroma de ciocolata sau de vanilie, la Chocolat vei gasi intotdeauna cele mai gustoase preparate. Ne dorim sa iti oferim intotdeauna prajituri de calitate, preparate din cele mai bune ingrediente. Nu folosim premixuri, arome indentic naturale sau alte ingrediente care nu vor da un gust bun prajiturilor. Alegem ciocolata belgiana adevarata, oua proaspete, cel mai bun lapte, unt cu un continut ridicat de grasimi. Toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de prajituri excelente si sa ne alegi de fiecare data cand vrei sa te bucuri de un moment de rasfat sau cand iti doresti sa ii surprinzi pe cei dragi.

 

Iti oferim un serviciu de livrare prajituri in cele mai bune conditii. Astfel, tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de prajituri proaspete si delicioase, este sa intri pe site si sa alegi data si ora la care doresti sa primesti prajiturile. Iti oferim livrare prajituri la domiciliu in conditii foarte bune, astfel incat tot ce vei comanda va ajunge la tine ca si cand abia ar fi iesit din mainile cofetarilor priceputi. Bucura-te de cele mai bune servicii de livrare prajituri in Bucuresti si livrare prajituri in Ilfov, de la Chocolat!

Galerie foto
  • ...