Chocolat Ateneu - Boutique restaurant cu livrare de prajituri in Bucuresti

Esential Chocolat

Pachetul Esential Chocolat  este cadoul ideal atat pentru angajatii si colaboratorii tai, cat si pentru cei dragi.

Idei de pachete corporate pentru un Craciun mai dulce

Suntem cu un pas mai aproape de cel mai asteptat moment al anului, Craciunul. Nimic nu este mai frumos decat mirosul cozonacilor proaspeti scosi din cuptor, arome de portocala si parfumul imbietator de scortisoara si vin fiert. Fiecare dintre noi asteapta sarbatoarea care reuseste sa stranga familiile laolalta si sa se bucure de momentele petrecute impreuna. Mai mult decat atat, cu totii asteptam cadourile, pentru ca luna decembrie este descrisa ca fiind si luna cadourilor. Cel mai minunat sentiment este atunci cand daruiesti pachete cadou celor dragi tie. Dincolo de traditia de a oferi pachete de Craciun, cosuri cadou reprezinta si o metoda prin care tu iti poti arata respectul si recunostinta fata de cineva apropiat sau de un angajat sau colaborator.

 

Pachete cadou pentru o surpriza dulce

Ofera un cadou cu adevarat simbolic in aceasta perioada. Fie ca vrei sa-ti surprinzi angajatii sau colaboratorii, aminteste-te-le ce inseamna gustul si mirosul de acasa. Prin cosuri cadou le poti oferi atat preparate traditionale de Craciun, cat si alte tipuri de prajituri pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi. Daca vrei sa le oferi pachete corporate speciale, apeleaza la cozonaci cu crema de ciocolata, nuci si stafide, impreuna cu un set de 6 macarons si mini-cookies. Mai mult decat atat, orice pachete de Craciun, vin si cu o sticla de vin rosu.

 

Cosuri corporate pentru orice buget

Indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie pentru a face cosuri cadou de Craciun celor dragi tie, cu siguranta la noi vei gasi solutia perfecta. Daca doresti pachete corporate accesibile la pret, atunci ar trebui sa apelezi la pachete cadou Esential Chocolat. Acestea contin atat traditionalul cozonac care aduce aminte de gustul de acasa, cat si preparate mai speciale, precum, macarons, bezele si mini prajiturele. Totusi, daca vrei sa oferi ceva mai mult, iti propunem sa alegi Cutia Chocolat. Aceste cosuri cadou vor aduce bucurie atat celui care le primeste, cat si familiei sale. Aceste pachete cadou nu doar ca vin intr-un ambalaj elegant si special, ci iti aduc si cele mai bune preparate: cozonaci, bezele, prajiturele, crema de ciocolata, macarons, praline belgiene si multe altele.

 

De ce sa alegi cosuri cadou?

Gasim o varietate mare de idei pentru cadouri de Craciun si niciodata nu ne putem decide ce sa luam. Totusi, te asiguram ca pachete cadou de Craciun sunt cea mai buna alegere. Fiecare dintre noi apreciem ceva bun, dulce, care sa fie atat traditional, cat si special. Daca in cazul altor idei de cadouri am da gres, cu aceste pachete corporate, cu siguranta, nu vom da. Dulciurile aduc fericire si zambetul pe buze oricarei persoane, mai ales cand acestea sunt facute cu dragoste si pasiune.

 

La Chocolat, misiunea noastra este sa va oferim pachete cadou de Craciun de calitate, gustoase si care sa multumeasca fiecare persoana in parte. Fiecare produs din gama noastra este facut din pasiune, pentru ca voi sa va bucurati de cele mai bune preparate dulci traditionale.

Galerie foto
  • ...