Chocolat Ateneu - Boutique restaurant cu livrare de prajituri in Bucuresti

Tort L' Harmonie

Tort cu mousse ciocolata amaruie, mousse ciocolata cu lapte si caramel, nugatina crocanta si smochine flambate cu cognac, 8-10 persoane

Alegerea unui tort delicios nu a fost niciodata mai usoara, multumita serviciului de livrare tort de la Chocolat! Tortul nu este doar o prajitura, ci este ,,prajitura suprema” pe care o consumi la un eveniment special din viata ta. Inca din cele mai vechi timpuri, torturile au avut o semnificatie speciala, iar oamenii le foloseau ca ofrande pentru zei. Asa ca putem spune despre torturi ca au fost considerate dintotdeauna preparate deosebite, cu incarcatura emotionala puternica.

 

Daca vrei sa te bucuri de cel mai bun tort, tot ce trebuie sa faci este sa il comanzi de la Chocolat. Acesta iti va fi livrat acasa, in cele mai bune conditii, multumita serviciului de livrare tort la domiciliu. Uita de peripetii si de diferite planuri pentru a aduce tortul in siguranta la tine acasa: Chocolat iti ofera cele mai bune servicii de livrare tort in Bucuresti si livrare tort in Ilfov in maxim doua ore de la plasarea comenzii. In plus, te poti bucura si de livrari programate, astfel incat sa nu te mai gandesti la achizitionarea tortului inainte de un eveniment important. Doar stabilesti ziua si ora cand vrei sa primesti tortul dorit si il vei primi in cele mai bune conditii la locatia indicata.

 

Serviciul de livrare torturi nu este singurul nostru punct forte, ci si produsele in sine. Torturile Chocolat sunt realizate din cele mai bune ingrediente naturale, utilizand retete speciale de torturi, stiute doar de noi. Asa ca daca iti doresti sa te bucuri de torturi delicioase, comanda-le cu incredere de la Chocolat si nu vei regreta!

Galerie foto
  • ...