Curatarepeloc.ro - Curatare canapele, saltele, covoare Bucuresti

Curatare canapele

Serviciul profesional de curatare pe loc a canapelelor din textil si piele, eliminarea mirosurilor neplacute, acarienilor si a petelor dificile este executat de personal calificat si aparatura profesionala.


Nu te-ai saturat sa iti tot acoperi canapeaua cu paturi si sa ascunzi petele de pe ea ?N-ai vrea sa scapi de petele inestetice de pe canapeaua ta ? Contacteaza-ne iar canapeaua ta va fi ca noua !


Asa cum ai grija ca hainele tale sa fie curate si proaspete, tot asa e nevoie sa iti cureti si igienizezi canapeaua.


Desi poate canapeaua ta este relativ noua, este necesara curatarea si igienizarea acesteia atat pentru a elimina praful si bacterii care nu sunt vizibile, cat si pentru a improspata aerul din camera.
De ce este necesara curatarea si igienizarea frecventa a canapelei tale?

In primul rand, pentru ca bacteriile si acarienii pot provoca alergii si mancarimi ale pielii, pe langa mirosul neplacut.


In al 2 lea rand, pentru ca eventualele pete se vor curata mai greu o data cu trecerea timpului
Procesul de curatare

Procedura incepe cu analizarea materialului ( textil sau piele) si a zonelor afectate de pete pentru a alege cea mai buna solutie de curatare.


Urmeaza aspirarea canapelei folosind aspiratorul profesional cu injectie-extractie Bisell BG 10.


In functie de necesitate, folosim peria rotativa impreuna cu solutia profesionala de curatare pe intreaga suprafata a canapei, insistand asupra petelor si tinand cont in acelasi timp de textura materialului.


De asemenea, folosim si aparatul Profesional Karcher SC care indeparteaza cu usurinta, actionand in profunzime, petele dificile de ulei sau alte substante.

Galerie foto
  • ...