Curatarepeloc.ro - Curatare canapele, saltele, covoare Bucuresti

Curatare saltele

Oferim servicii profesionale de curatare pe loc, la domiciliul clientului in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi a oricarui tip de saltea.


Indiferent de tipul saltelei pe care o ai sau cat de afectata de pete este, echipa noastra ofera servicii profesionale de curatere la domiciliu, scapandu-va astfel si de mirosurile neplacute si acarieni.


Cu peste 5 ani de experienta in curaterea si igienizarea saltelelor, garantam eliminarea petelor, a microbilor, acarienilor si mirosurilor neplacute, indiferent de tesatura si de vechimea reperelor.


Pentru a avea un somn de calitate, pe langa alti factori importanti, se numara si calitatea saltelei. Intr-o casa curata si fara microbi te simti cel mai bine!


Transpiratia si praful care se depun pe saltea de-a lungul timpului ne pot afecta sanatatea. De aceea, pentru a garanta un mediu sanatos si curat integii familii, recomandam curatarea si igienizarea saltelei o data la 6 luni.
 
 
Procesul de curatare

Folosim aparatura profesionala cu injectie-extractie si igienizarea cu abur la 150 grade.


Produsele profesionale garanteaza curatarea pe loc, in profuzime a saltelei in max. 20-30 de min si te scapa de acarieni pentru aprox. 4-6 luni. Folosind detergenti profesionali asiguram curatarea si igienizarea in profunzime a saltelei si uscarea rapida a acesteia.


Daca ai nevoie de o firma serioasa care sa curete la domiciliu saltelele, indiferent de tesatura sau dimensiune, poti apela cu incredere la echipa noastra care efetueaza curaterea saltelelor pe loc, in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

Galerie foto
  • ...