Curatarepeloc.ro - Curatare canapele, saltele, covoare Bucuresti

Curatare draperii

Oferim serviciu profesional de curatare si igienizare a draperiilor, a perdelelor si a oricarui tip de jaluzele sau rolete verticale.


Garantam eliminarea prafului si a mirosurilor neplacute pe loc, la domiciliul clientului, folosind aparatura profesionala cu injectie-extractie cu abur si detergenti profesionali, oferita de personal calificat.


De cand nu ti-ai mai curatat perdeaua si draperia? Alergiile si stranuturile provin si din acumularea prafului si acarienilor din tesaturile perdelelor si a draperiilor.


Pentru un miros placut in casa si un mediu sanatos este recomandat sa-ti cureti draperiile si perdelele la aprox. 6 luni.


Curatarea draperiilor se realizeaza la domiciliul clientului, in functie de disponibilitatea acestuia, prin aspirarea uscata si igienizarea cu abur.
Procesul de curatare

Curatarea si igienizare draperiilor si a perdelelor se realizeaza pe loc, cu aparatura profesionala si solutii potrivite fiecarui tip de tesatura, fara ca acestea sa fie deteriorate si fara a le muta de la locul lor.


Pasul 1

Se aspira fiecare parte a draperiei pentru a inlatura praful si a elimina impuritatile depuse pe textil.


Pasul 2

Se pulverizeaza pe material solutia profesionala ecologica, speciala pentru fiecare tip de tesatura, lasand sa actioneze cateva minute.


Pasul 3

Aparatul cu injectie-extractie cu abur curata in profunzime materialul, indepartand mizeria si lasand un miros placut in toata casa.


Timpul de uscare estimat: 2-3 ore

Galerie foto
  • ...