Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Pergole

Pergole , sunt constructii foarte lejere, dar care în ciuda lejeritatii aparente, prezinta toate caracteristicile de succes ale noului dumneavoastra loc preferat. Deseori prezente în constructia restaurantelor, parcurilor si centrelor de distractii, pergolele se potrivesc perfect în gradina dumneavoastra sau lânga piscina ! Mai ales atunci când beneficiati de spatiu suficient în aer liber si doriti sa îl utilizati în scopul petrecerii timpului liber alaturi de cei dragi.

Pergolele functioneaza ca un veritabil pop-up al casei dumneavoastra .  Pot fi instalate temporar, chiar si numai pentru o receptie, sau sa ramâna functionale pe durata întregii veri. Suprafata pe care o aveti la dispozitie pentru instalarea unei pergole nu este o problema . Structurile pe care se instaleaza si tratarea materialului textil permit realizarea de pergole si în spatiile foarte generoase  sau inguste .

Mai mult, stâlpii de sustinere ai pergolelor pot fi din lemn, piatra, beton, sau aluminiu .In functie de dimensiunea pe care o are pergola se pot folosi 2 , 3, 4 sau mai multi stalpi de sustinere .In cazul în care se foloseste efectul de anexare stâlpii sunt înlocuiti de o fatada a casei .Pergola va protejeaza de ploaie , vant , razele solare avand o  protectie mare UV

Galerie foto
  • ...