Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Plase insecte

De ce sa comanzi plase insecte ? Tântarii si alte insecte sunt suparatoare. Acestia sunt elemente perturbatoare atunci când va bucurati cu prietenii sau familia la o cina pe timp de vara. Va pot afecta buna dispozitie, vacanta sau chiar sanatatea.

La Fabrica De Jaluzele, va ajutam sa remediati problema insectelor în cel mai simplu mod. Asiguram o gama larga de plase insecte pentru a va proteja proprietatea de insecte nedorite precum gâze, muste, fluturi si tântari. Produsele noastre asigura un maxim de protectie, fiind fiabile si simplu de întretinut. Acestea asigura un schimb excelent de aer între exterior si interior si nu blocheaza patrunderea luminii naturale.

Nu mai permiteti accesul insectelor în spatiul de locuit!

Sunati-ne si transmiteti-ne masurile ferestrelor si usilor dumneavoastra. Va vom ajuta sa alegeti cele mai bune plase pentru tântari.
 
 
Plasele de insecte plisate chiar functioneaza! Exista plase de insecte peste tot. Acestea functioneaza în permanenta, permitându-va sa va relaxati. Acestea va protejeaza si de insectele care raspândesc boli. Le puteti instala la usi sau ferestre. Detinem plase pentru toate tipurile de usi si ferestre, indiferent de forma. Acestea sunt personalizate si pot fi instalate cu usurinta la usi si ferestre.

Fabrica De Jaluzele este specializata pe plase de tântari practice, unice si decorative. Acestea sunt realizate din material rezistent la intemperii, rupere, uzura sau foc.

Întretinerea se realizeaza foarte simplu. Se vor curata simplu, doar prin aspirare sau cu jet de apa.

Nu veti mai auzi zgomotul neplacut al insectelor în timpul somnului! Va veti relaxa alaturi de cei dragi fara a fi deranjat de zumzaitul insectelor. Alaturi de caracteristica prin care scapati de insectele nedorite, plasele noastre de tântari aduc o nota de eleganta locuintei dumneavoastra. Produsele noastre se numara printre cele mai versatile si mai bune solutii de protectie contra insectelor la nivel mondial.

Galerie foto
  • ...
  • ...