Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Jaluzele exterioare

...
Jaluzele exterioare Ext 50

Decorati-va ferestrele cu jaluzele exterioare Ext 50. Le puteti folosi în dublu scop, atât pentru interiorul, cât si pentru exteriorul ferestrei. Lamele au o sectiune transversala în forma de C, cu latimea de 50mm. Profilul superior are forma de U. Jaluzelele pot fi actionate atât manual, cât si prin lant, ori electric. Suprafetele de aluminiu sunt vopsite pe ambele parti, pentru durabilitate si rezistenta sporita.

Specificatii jaluzele exterioare Ext 50

Profilul superior din otel cu dimensiunea de 40 x 40mm
Profilul inferior din otel cu dimensiunea de 49 x 12mm
Confectionate din suprafete vopsite din aluminiu
Actionare prin comutator sau telecomanda
Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
Senzor pentru soare-vânt

...
Jaluzele exterioare de aluminiu

Produsele din categoria jaluzele exterioare reprezinta solutii de umbrire de ultima generatie. Acestea sunt foarte populare în hypermarket-uri, centre comerciale, scoli, spitale, restaurante si locuinte pentru a tine la distanta razele solare.

Fabrica De Jaluzele este furnizor de top de jaluzele exterioare din aluminiu de înalta calitate. Produsele noastre de umbrire au aplicatii multiple, iar noi consideram ca livram cele mai calitative produse si cele mai bune servicii de relatii cu clientii.

Jaluzelele exterioare reprezinta solutia de umbrire optima. Acestea protejeaza locuintele de razele neplacute, dar si în conditii de iarna grea, ploaie sau vânt puternic.
 
 
Jaluzelele exterioare sunt compacte si regleaza cantitatea de lumina foarte simplu  aducând caldura în interior si lasând frigul afara. Contribuie semnificativ si la reducerea costurilor de electricitate.

Jaluzelele exterioare orizontale se pot  integra în arhitectura cladirii pentru un aspect elegant si modern. Detinem o gama larga de dimensiuni. Acestea sunt disponibile în mai multe modele, marimi si culori. Pot fi adaptate pentru a se mula pe nevoile casei sau cladirii dumneavoastra.

Aduceti un plus de siguranta casei sau spatiului comercial. Noi va ajutam sa alegeti jaluzele exterioare din aluminiu ideale pentru a va proteja. Vizitati-ne si transmiteti-ne dimensiunile exacte ale spatiului pe care doriti sa aplicati jaluzele exterioare. Cu siguranta veti identifica produsul de care aveti nevoie, la un pret avantajos.

...
Jaluzele exterioare C80

Jaluzelele exterioare C80 reprezinta solutia perfecta în cazul în care cautati optiuni rezistente de umbrire. Acestea sunt foarte eficiente în blocarea razelor solare. Sunt foarte populare pentru mall-uri, scoli, restaurante si case. De asemenea, aduc un plus de siguranta.

Odata ce ati instalat aceste jaluzele exterioare din aluminiu , puteti inclina unghiul de intrare a luminii . Jaluzelele exterioare C80 sunt realizate din lamele din aluminiu multilaterale cu latimea de 80mm. Ambele suprafete din aluminiu sunt vopsite pentru o durata de viata mai lunga.

Acestea  pot fi actionate cu usurinta printr-un comutator sau prin telecomanda. Un motor poate deservi mai multe jaluzele exterioare , maximum 4 pe fiecare comutator.

Specificatii jaluzele exterioare C80

Confectionate din suprafete vopsite din aluminiu
Ghidaj lateral
Actionare prin comutator sau telecomanda
Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
Senzor pentru soare-vânt

...
Jaluzele exterioare Z90

Sunteti în cautarea unor jaluzele exterioare simple, dar functionale? Încercati Jaluzelele Exterioare Z90. Acestea sunt cele mai folosite la ora actuala pentru exterioare. Lamele jaluzelelor au o latime de 90mm, fiind realizate din tabla de aluminiu rezistenta. Lamele au o sectiune transversala în forma de Z.

Datorita formei Z, jaluzelele exterioare Z90 rezista la vânturi puternice de 70km/h si ofera solutii de izolare excelente. Lamele sunt vopsite pe ambele parti , mentinând un aspect nou timp îndelungat.

Specificatii jaluzele exterioare Z90

Confectionate din suprafete vopsite din aluminiu
Lamele au o sectiune transversala în forma de Z
Actionare prin comutator sau telecomanda
Învelis izolant
Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
Senzor pentru soare-vânt