FairValue - evaluari afaceri, locuinte, bunuri Bucuresti

Evaluare Companie

La încheierea unei tranzactii, fie ca esti cumparator, fie ca esti vânzator, o opinie independenta asupra valorii afacerii este vitala pentru a fi sigur ca ai luat decizia corecta, în cunostinta de cauza, liber si fara constrângeri de orice natura.

O evaluare profesionista a afacerii furnizeaza proprietarilor acesteia un indiciu cu privire la valoarea actuala a companiei, determinata de factori cum sunt competitia pe piata, punctele forte fata de competitori, oportunitatile viitoare, valoarea activelor sau valoarea beneficiilor previzionate a se înregistra în viitor.

Este important sa alegi un serviciu complet si profesional de evaluare pentru afacerea ta. La FairValue ai de unde sa alegi evaluatori seniori în numeroase domenii de activitate precum:

Constructii
Energie si utilitati
Sanatate
Productie
Asigurari
Servicii
Tehnologia informatiei si telecomunicatii
Comert cu ridicata si cu amanuntul etc.


Evaluarea unei afaceri poate fi solicitata pentru diferite utilizari, printre care vânzarea unei participatii sau a întregului pachet de actiuni, înregistrarea valorii juste a actiunilor în evidentele contabile, fuziuni si achizitii, listare la bursa si delistare. Uneori este solicitata doar evaluarea unor active necorporale care apartin unei afaceri.

Astfel, pot fi evaluate active necorporale:

- legate de marketing (marcile comerciale, brandurile, designul comercial unic si numele domeniului de internet)
- legate de client (listele de clienti, listele de comenzi restante, contractele cu clientii si relatiile contractuale si necontractuale cu clientii)
- de natura artistica (piesele de teatru, cartile, filmele si muzica, protectia dreptului de autor necontractual)
- de natura contractuala (contractele de licenta si de redeventa, contractele de prestare de servicii sau contractele cu furnizorii, contractele de leasing, autorizatiile, drepturile de difuzare, contractele de service, contractele de munca, acordurile de neconcurenta si drepturile asupra resurselor naturale)
- de natura tehnologica (tehnologia brevetata sau nebrevetata, bazele de date, formulele, proiectele, programele pentru calculator, procesele sau retetele).

Galerie foto
  • ...